Den Peugeot Partner Tepee byr på mange nyvinninger både når det gjelder design og teknologi, blant annet nye, avanserte tilkoblingsmuligheter og en rekke motorer med høy ytelse som gir flere muligheter og mer frihet.

STILIG DESIGN

Designen til den nye Partner Tepee fremhever tydeligere enn noensinne at dette er en robust og svært moderne bil.
Fronten har fått en helt ny utforming. Den markante grillen er blitt mer vertikal, og prydes av en kraftig støtfanger og Peugeots løvesymbol.
Partner Tepee uttrykker Peugeots nye stil med overbevisende eleganse.

MED EVENTYRLYST I GENENE

Outdoor-versjonen har en design som tydelig viser at denne bilen er klar for eventyr. Partner Tepee Outdoor har en kraftig, sort støtfanger som gir den et tøft og robust utseende. Den takler alle typer underlag og innbyr til å legge turen litt utenfor allfarvei.

LYSSIGNATUR

Den nye Partner Tepee har en elegant og særpreget design. Hovedlyktene føyer seg harmonisk inn i den nye silhuetten, og LEDi-kjørelysene er perfekt integrert i karosseriet.

LETT TILGANG

Partner Tepee er lett tilgjengelig fra alle sider med store skyvedører som gjør det enkelt å sette seg inn i bilen, og en stor bakluke med stor åpningsvinkel som gjør det lettere å laste inn og ut av bagasjerommet. Når bilen er parkert på et sted der det er trangt om plassen, kan du åpne bakruteni og få tilgang til bagasjerommet uten å åpne bakluken.

TAKRAILS

Takrails på Partner Tepee, som tåler en last på opptil 80 kggir enda mer lastekapasitet. Takrailsene kan monteres både på tvers og på langs.

FELGER

Nye Managua 16" lettmetallfelger i 8-eikers designi fremhever de sportslige egenskapene til den nye Peugeot Partner Tepee.

FØRERPLASS

Den nye Partner Tepee er romsligere og mer komfortabel enn noensinne.
Bak rattet på den nye Partner Tepee har føreren et stort synsfelt som gjør kjøringen mer avslappende og skaper en god romfølelse. Det justerbare rattet, det høydejusterbare førersetet med armlene og girspaken på dashbordet bidrar til god ergonomi på førerplassen. Partner Tepee kan også leveres med automatisk klimaanlegg med to soner som sørger for enda mer komfort.

BERØRINGSSKJERM

I den komfortable og ergonomiske kupeen til den nye Partner Tepee finner du mye innovativt telematikkutstyr. Den store 7-tommers berøringsskjermen i fargeri er perfekt integrert i dashbordet, godt lesbar og gir enkel tilgang til de ulike funksjonene i bilen: kjørecomputer, AM/FM-radio og DAB (Digital Audio Broadcasting) som standard, avspilling av musikkfiler på Juke Box (innebygd harddisk) eller fra mobile enheter, håndfrianlegg og navigasjonssystem.

FLEKSIBLE SETER

Partner Tepee leveres med tre enkeltseter i baksetet som standard.
Den andre seteraden har tre enkeltseter som er litt hevet og lette å justere for å gjøre det enkelt å komme seg inn og ut av bilen. På den tredje seteraden er det montert to enkeltseter på et hevet gulv. Det er litt avstand mellom dem, slik at det er mulig for barn å stige inn i bilen bakfra.
Partner Tepee er en allsidig og praktisk bil som er like godt egnet for lengre ferieturer som for dagsturer. Baksetene er delt, og alle enkeltsetene kan felles ned og tas ut separat, slik at du kan tilpasse bilen etter behov.

ZENITH-TAK

Zenith-taket på Partner Tepee har en elegant og særpreget design. Det gir utsikt til himmelen gjennom fire store vinduer og slipper lys inn i kupeen. En luftfrisker og vifter på den andre seteraden lar passasjerene regulere inneluften etter eget ønske.

OPPBEVARINGSROM

Partner Tepee har en romslig kupé med mye smart utstyr.
Foran er det et oppbevaringsrom i taket med integrerte solskjermer og lys. Det er åpent, slik at gjenstandene som oppbevares der, er lett tilgjengelige. Det er også et oppbevaringsrom i midtkonsollen mellom de to forsetene. Den kan tas ut, og kan festes på en sokkel med tre koppholdere. Føreren har også lett tilgang til et hanskerom på fire liter bak rattet.

BAGASJEROM

Partner Tepee har et stort bagasjerom som er enkelt å tilpasse etter behov.
Med fem seter er lastekapasiteten 675 liter opp til bagasjeromstildekningen og 1350 liter opp til taket når bagasjeromstildekningen er tatt ut. Med to seter (når baksetene er tatt ut) er lastekapasiteten opptil 3000 liter.

BlueHDi-MOTORER

De nye BlueHDi-motorenegir mer kjøreglede og samtidig lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp.
Den nye 1,6-liters BlueHDi S&S-motoren med 120 hk gir i kombinasjon med en ny 6-trinns girkasse suverene kjøreytelser.

STYRT MANUELL GIRKASSE

Den nye Peugeot Partner Tepee kan leveres med en 1,6-liters BlueHDi S&S ETG6-motor med 100 hk. Med en 6-trinns styrt manuell girkasse er det svært enkelt  å veksle mellom automodus (A) og manuell modus (M) med valghjulet på dashbordet.

TILKOBLINGSMULIGHETER

Den nye Peugeot Partner Tepee er en moderne bil med mange avanserte tilkoblingsmuligheter, blant annet Bluetooth, USB-kontakt, pluggkontakt og MirrorScreen-funksjon.
Hvis du kobler til en Mirrorlink®i eller Carplay®i-kompatibel smarttelefon, MirrorScreenikan du vise enkelte mobilapper på den store berøringsskjermen i bilen, slik at du kan bruke dem på en enkel og trygg måte.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Kameraet viser området bak bilen på den 7-tommers berøringsskjermen og gjør det enklere og tryggere å manøvrere.

ACTIVE CITY BREAK

Active City Brakei er et system som bremser automatisk ved fare for kollisjon i bytrafikk. Hvis føreren ikke kan reagere raskt nok ved kjøring i hastigheter under 30 km/t i bytrafikk, bidrar denne funksjonen til å redusere faren for en kollisjon eller redusere følgene av en kollisjon.

PARKERINGSSENSORER

Parkeringssensorer registrerer hindringer i nærheten av bilen under manøvrering og varsler med lydsignaler og grafiske visninger. De kan også kobles til ryggekameraeti to for å gjøre det enda lettere å parkere.

GRIP CONTROL®

Grip control® forbedrer kjøreegenskapene til Partner Tepee Outdoor ved hjelp av et innovativt antispinnsystem. Du kan velge egnet modus for kjøreforholdene, snø, gjørme, sand, ESP standard eller ESP av, med valghjulet på dashbordet for å få optimalt veigrep i alle situasjoner.

HILL ASSIST

Hill Assist-systemet holder bilen i ro i et kort øyeblikk, både i forovergir og revers, i hellinger på over 5 %, slik at du rekker å flytte foten fra bremsepedalen til gasspedalen.

ESP

ESP (elektronisk stabilitetsprogram) kombinerer systemene dynamisk stabilitetskontroll (DSC) og antispinn (ASR).
DSC registrerer under- eller overstyring og korrigerer dette  for å holde bilen på stødig kurs. Antispinnsystemet (ASR) virker på motoren og bremsene, slik at det blir lettere å beholde veigrepet og kontrollen over bilen i alle situasjoner.

FARTSHOLDER OG FARTSBEGRENSER

Fartsholderen gjør det mulig å holde en konstant hastighet uten bruk av gasspedalen, mens fartsbegrenseren hindrer at den innstilte hastigheten overskrides.

TÅKELYS MED STATISKE ADAPTIVE LYS

Tåkelysene gir høyere sikkerhet og bedre sikt ved å lyse opp svinger når bilen kjører i hastigheter under 40 km/ti. Denne ekstra belysningen er særlig nyttig når du kjører i bytrafikk, i kryss eller på svingete veier og ved parkering.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern