NYE 2008 SUV Finn ut mer om nye PEUGEOT 2008, den allsidige SUV-en som er konstruert for å gi deg en helt ny kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit® 3D, avansert teknologi og flere kraftige og økonomiske forbrennings- og elmotorer.

DESIGN

SPENNENDE DESIGN

Det er lett å bli sjarmert av PEUGEOT 3008 SUV med kraftige front, høyt plassert grill og forkrommet sjakkbretti, kombinert med flotte LED-frontlykter. De flytende og dynamiske linjene understrekes av elegante krominnlegg på skjermene.

Denne prestigefylte prisen slutter seg til mange andre priser som den nye Peugeot 3008 SUV allerede har vunnet.
Den nye Peugeot 3008 SUV er den femte Peugeot modellen som vinner Car of the Year prisen.

KRAFT OG ELEGANSE

Den nye Peugeot 3008 SUV har velbalanserte, harmoniske proporsjoner.
Du kan fremheve den kraftige, vertikale fronten ved å velge ett av følgende alternativer:
– grill med kromdetaljer, innrammet av skarpe, lyssterke halogen-frontlykter
– tredimensjonal grill* med sjakkmønster og full LED-frontlykter som gir et elegant, katteaktig utseende

Det horisontale panseret med stripeeffekt forsterker bilens robuste preg, mens de stilige krominnleggene på skjermenei og takbuelister i rustfritt stål fremhever de myke og dynamiske linjene.

SÆRPREGET DESIGN

Den nye Peugeot 3008 SUV har en særpreget og hvass design.
De stramme linjene fremheves av det skinnende Black Diamond-taket. Den innovative stilen fortsetter med den blanke sorte stripen som går tvers over bakstussen, der det er montert LED-kjørelys som er formet som løveklør.

ET INTERIØR SOM TAR PUSTEN FRA DEG

Når du setter deg inn i den nye Peugeot 3008 SUV, dras blikket straks mot det flotte, futuristiske dashbordet.
Oppdag de tekniske nyvinningene i den mest avanserte versjonen av Peugeot i-Cockpit®.
Rattet er mer kompakt, og den store berøringsskjermen på åtte tommer ser ut som et nettbrett montert midt på dashbordet. Det 12,3 tommer store digitale head-up-displayet kan konfigureres og tilpasses og sørger for at du har all viktig informasjon i synsfeltet.
Peugeot i-Cockpit® har også seks elegante tangentformede vippebrytere som gir lett tilgang til de viktigste betjeningsfunksjonene: radio, klimaanlegg, navigasjon, bilinnstillinger, telefon og mobilapper.

i-COCKPIT® AMPLIFY

Sett deg tilbake og nyt atmosfæren i kupeen med duftsprederinnstillingene «Boost» og «Relax». Du kan velge blant flere utsøkte dufteri– «Cosmic Leather»: en læraktig og sensuell duft, merkets signaturduft
– «Aerodrive»: en frisk, oppkvikkende duft (standardduft ved innstillingen «Boost»)
– «Harmony Wood»: en naturlig og avslappende duft (standardduft ved innstillingen «Relax») utviklet av de internasjonalt anerkjente parfymeprodusentene Scentys og Antoine Lie, regulere lysstyrken til punktbelysningen eller endre farge på skjermene mens du sitter tilbakelent i et komfortabelt flerpunktsmassasjesete og nyter det vakre, naturlige lyset som faller inn gjennom det store panoramataket.
Hvis du vil forsterke sanseopplevelsen ytterligere, kan du kombinere i-Cockpit® Amplify med sportspakken.

SPORTSPAKKE

Med i-Cockpit® Amplify i kombinasjon med sportspakken får du flere tilleggsfunksjoner for:
– strammere servostyring med raskere respons
– raskere gasspedalrespons
– raskere respons fra motor og girkasse
– sportsligere kjøreegenskaper og forsterket motorlyd (via en digital forsterker som forbedrer lyden i kupeen)
– forskjellige farger på skjermene

FORSEGGJORTE DETALJER

Alle de moderne materialene er nøye utvalgt, fra skinn-og tekstiler til kromdetaljene. I den eksklusive og moderne kupeen i den nye Peugeot 3008 reiser du med stil.

MODULBASERT

Baksetet, som har inndelingen 2/3 + 1/3, kan enkelt legges ned med funksjonen «Magic Flat». Sammen med det skyvbare gulvet gjør det at du kan lage den bagasjeplassen du trenger – også til lange gjenstander.

FELGER

Alle modellene kan leveres med nye felger:   17-tommers MIAMI-hjulkapsler og 17- til 19-tommers lakkerte eller tofargede diamantslipte lettmetallfelger.

FORBEDRET PARKERINGSASSISTENT

Den forbedrede parkeringsassistenten gjør det mulig å se hele området rundt bilen på berøringsskjermen. Bilen og området rundt vises i fugleperspektiv i sanntid mens du manøvrerer.
Det gir deg 360-graders sikt, slik at du kan se alle hindringer i nærheten. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

ADAPTIV FARTSHOLDER MED STOPPFUNKSJON

Systemet registrerer kjøretøyet foran ved hjelp av en radarsensor og holder automatisk en sikker, forhåndsinnstilt avstand ved hjelp av bremsen  eller gassen. Funksjonen er tilgjengelig mellom 30 og 160 km/t. Ved skiltgjenkjenning aktivert leser også systemet fartsgrenseskilt og videresender denne informasjonen til instrumentpanelet og via head-up instrumentpanelet. Føreren kan deretter detektere ny hastighet ved å trykke på MEM-tasten og bilen vil automatisk akselerere opp til ny hastighet. Systemene forutsetter at cruise control er aktivert (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

FULL KONTROLL

Den nye Peugeot 3008 SUV er en perfekt bil for bykjøring, men er også velegnet for kjøring litt utenfor allfarvei med funksjonen Advanced Grip Control. Du kan velge den kjøremodusen som er best egnet til underlaget, enten det er snø, gjørme eller sand, med et hjul på midtkonsollen. I de bratteste nedoverbakkene regulerer den innovative nedoverbakkeassistenten automatisk bilens hastighet etter hellingen, slik at du kan kjøre gradvis og jevnt nedover uten å bruke gasspedalen eller bremsen.

ALLTID PÅ NETT

Med funksjonen Mirror Screen kan du bruke kompatible Apple CarPlayTM-, MirrorLink®- og Android Auto-apper på berøringsskjermen i bilen. Funksjonen omfatter en trådløs smarttelefonlader.

UTMERKEDE KJØREEGENSKAPER

Den høye sittestillingen og den økte bakkeklaringen gir den nye Peugeot 3008 SUV presise, enestående kjøreegenskaper. Du vil ønske at kjøreturen aldri skal ta slutt.
Den nye Peugeot 3008 SUV GT fikk fem av fem stjerner i Euro NCAP-trafikksikkerhetstesten i 2016.

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

Denne teknologien er det aller nyeste innen automatiske nødbremssystemer som aktiveres ved umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både bevegelige og stillestående hindringer. Hvis du ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Den aktive nødbremsassistenten bidrar dermed til å hindre kollisjoner eller redusere kollisjonshastigheten, slik at kraften i sammenstøtet blir så liten som mulig. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

AKTIV FILSKIFTEVARSLING

Active Lane Assist er et system som bruker et kamera i frontruten for å kontinuerlige overvåke linjer på veibanen og registrerer når bilen utilsiktet krysser veimerkingen. Kameraet behandler bildet og utløser en visuell og hørbar advarsel hvis kjøretøyet går ut av kurs når sjåføren mister konsentrasjonen. (hastigheter over 80 km/t). Mellom 65-180 km/t vil Active Lane Assist systemet korrigere kjøretøyet: så snart systemet observerer at kjøretøyet er på vei til å krysse en linje, vil rattet gi motstand for å gradvis få kjøretøyet tilbake i opprinnelige kjørefelt. (Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell)

FJERNLYSASSISTANSE

For økt komfort, tilbyr 3008 automatisk veksling mellom nær-/fjernlys. Systemet er aktiv om natten/når det er mørkt og skifter automatisk fra fjernlys til nærlys og omvendt, avhengig av andre kjøretøy som registreres av kameraet som er montert i toppen av frontrutern.

MOTORER

Skal man utforske verden, bør man også ta i bruk all tilgjengelig teknologi for å skåne miljøet.
Med den nye EMP2-plattformen kombinert med kraftige PureTech- og BlueHDi-motorer og EAT6-automatgirkasse er den nye Peugeot 3008 en av de mest drivstofføkonomiske SUV-ene i sin klasse.

EN INNOVATIV DETALJ

Har du hendene fulle? Med den smarte automatiske bakluken kan du åpne bagasjerommet uten å bruke hendene. Du trenger bare å bevege foten under støtfangeren. Det gjør livet enklere.

MOBILITET PÅ EN HELT NY MÅTE

Peugeot leder an i utviklingen av innovative løsninger for urban mobilitet. To nye framkomstmidler med elektromotor, sparkesykkelen e-Kick, som Peugeot har utviklet i samarbeid med Micro, og elsykkelen e-Bike, er de nyeste nyvinningene. Disse syklene er perfekt tilbehør til din Peugeot. Med dem kan du kjøre de siste kilometerne på en unik, miljøvennlig måte.
Syklene kan oppbevares trygt i en dokkingstasjon i bagasjerommet, der du også kan lade batteriene under kjøring.

MICHELIN-DEKK

Michelin har utviklet et smalt Primacy 3-dekk til den nye Peugeot 3008. I kombinasjon med 19-tommers felger tar de seg ikke bare godt ut, de gir også svært høy energieffektivitet, og dermed lavere drivstofforbruk og lavere utslipp.

LYS

Peugeot 3008 har elegante frontlykter med dekor i sort og krom, som fremhever den nye SUV-ens moderne, katteaktige utseende. Frontlyktene har innebygde LED-kjørelys og en lukker for full LED.
De tredimensjonale LED-baklyktene som er formet som klør, er godt synlige både om dagen og om natten, og gjør at den nye Peugeot 3008 legges godt merke til på veien.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern