Kompakte nye Peugeot 108 har en smart, elegant stil som glir perfekt inn i dagens storbyer.

SMART OG ELEGANT DESIGN

Nye Peugeot 108 er selve bildet på stilig eleganse.
Den tiltrekker seg beundrende blikk overalt, takket være en sofistikert urban design full av dynamiske linjer og nøye gjennomtenkte detaljer.
Det betryggende robuste frontpartiet er utviklet for å takle bytrafikk på en bestemt, men stilig måte. Det er overraskende solid for dette segmentet og domineres av en tøff grill, midtbjelken og et lavere luftinntak.


LYSSIGNATUR

Lyssignaturen til 108 er lett gjenkjennelig og svært iøynefallende. De høyteknologiske frontlyktene og LED-lyslederne er med sin stilige blanding av sort og krom innfelt i karosseriet. De bidrar i stor grad til denne modellens urbane sjarm. Og de slående baklyktene, som legger seg rundt hjørnet og også omfatter ryggelys og tåkelykter, ser ut som tre klør som kommer ut av karosseriet.

108 TOP!

Nye Peugeot 108 TOP! har et bredt tak som kan trekkes helt tilbake. Det har elektrisk styring som standard  og er laget av et fleksibelt lerretsstoff. Det dekker så godt som hele biltaket og kan justeres til ønsket posisjon.

Ekstra praktisk er det at så snart taket åpnes, aktiveres en aeroakustisk deflektor automatisk slik at luftturbulensen i kupeen reduseres.

Stoffet som brukes til taket på Peugeot 108 TOP!, kan tilpasses med tre farger for å matche sedanmodellen: sort, grått og den eksklusive lilla Purple Berry.

PERSONLIG TILPASNING

Det finnes en Peugeot 108 for alle!
Med åtte karosserifarger, sju temaer og flere ulike interiørmiljøer kan nye Peugeot 108 skreddersys slik at den passer perfekt til din personlighet og din smak.
Hvis du vil skape en 108 som gjenspeiler hvem du er, kan du velge fritt blant de tilgjengelige fargene, materialene, stilene og originale detaljene for både innsiden og utsiden. Med nye Peugeot 108 TOP! kan du til og med velge fargen på lerretstaket: sort, grå eller den eksklusive lilla Purple Berry.

Slipp kreativiteten løs i den elegante nye 108 – den beste måten å vekke oppsikt på!

KOMFORT OG FUNKSJONELLE LØSNINGER

Kupeen i 108 er utformet slik at den er fullstendig intuitiv. Setet som kan justeres i høyden, gjør at midtpanelet, som inneholder alle kontrollene for utstyret i bilen, er lett tilgjengelig med én hånd: den store berøringsskjermen på 7 tommer, startknappen koblet til Peugeots Open & Go-system og det automatiske klimaanlegget.

FLEKSIBELT BAGASJEROM

Bagasjerommet i nye Peugeot 108 er uvanlig romslig for dette segmentet. Den opprinnelige kapasiteten – 243 liter (196 dm3 etter VDA-standarder) med dekkreparasjonssettet og 227 liter (180 dm3 etter VDA-standarder) med reservehjulet – kan utvides til 868 liter (780 dm3 etter VDA-standarder) hvis du slår ned bakseteryggene, som kan slås ned 50/50.
Det er enkel tilgang til bagasjerommet takket være den lave lastekanten (bare 77 cm) og en hattehylle som automatisk legger seg inntil bakruten når bakluken åpnes.

SETETREKK

Med 108 kan du velge mellom fem ulike setetrekk. Curitiba-stoffet leveres bare på Access-nivået. På Active- og Allure-nivåene har Peugeot 108 sedan Carolight-stoffet (en oppdatert skotskrutet versjon), mens nye 108 TOP! har sort Rayura Aikinite-stoff. For begge modellene leveres Claudia-setetrekk i skinn med stikninger på Allure- og Feline-nivåene.

BERØRINGSSKJERM

Nye Peugeot 108 bringer bud om en ny epoke innen teknologi for bykjøring, med en stor berøringsskjerm på 7 tommer som inntar hovedrollen på dashbordet. Den fungerer som et grensesnitt for radioen og kjørecomputeren og for konfigurasjon av bilinnstillingene. Det er også på berøringsskjermen at føreren ser og styrer all viktig kjøreinformasjon.

MIRROR SCREEN

Med Mirror Screen-teknologien blir berøringsskjermen en direkte gjenspeiling av smarttelefonen din. Du vil kunne se den vanlige menyen og styre mobilen og applikasjonene på en enkel måte direkte fra berøringsskjermen.

OPEN & GO

Med det praktiske Open & Go-systemet kan du låse og låse opp dørene uten å bruke nøkkel, og du kan starte bilen bare ved å trykke på start-/stoppknappen.

AUTOMATISK LUFTKONTROLL

Det automatiske klimaanlegget med én sone styrer og optimaliserer følgende funksjoner: temperaturen i kupeen, luftstrømmen, luftfordelingen og luftinntaket.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers, slik at føreren kan se manøvrene sine på den store berøringsskjermen. Dette gir økt sikkerhet og enklere parkering.

FARTSBEGRENSER

Med fartsbegrenseren kan føreren angi en topphastighet som ikke kan overskrides.

HILL ASSIST

Hill Assist-systemet holder bilen i ro et øyeblikk, slik at føreren får tid til å flytte foten fra bremsen til gassen.

INDIREKTE DEKKTRYKKVARSLER

Den indirekte dekktrykkvarsleren følger med på alle de fire dekkene og varsler føreren hvis dekktrykket faller, via en varsellampe på instrumentpanelet og en varsellyd.

KOLLISJONSPUTER

For din sikkerhets skyld leveres nye Peugeot 108 med seks kollisjonsputer (to frontkollisjonsputer, to sidekollisjonsputer foran og to kollisjonsputegardiner) samt noen svært effektive sikkerhetsbeltesystemer (to ISOFIX-fester med trepunktsanker i baksetet).

ELEKTRONISK STYRT GIRKASSE

Nye Peugeot 108 gir maksimal kjøreglede takket være valget mellom en manuell femtrinns girkasse og en elektronisk styrt femtrinns ETG5-girkasse. Med sistnevnte kan føreren glede seg over å kunne veksle enkelt mellom det praktiske ved automatgir og kjøregleden som følger med å skifte gir manuelt.
I helautomatisk modus trenger ikke føreren gjøre noe for å skifte gir. Og hvis føreren ønsker å ta over kontrollen selv, er det bare å bevege på girspaken eller trykke på hendlene på rattet.

STOP & START

Stop & Start-funksjonen som følger med den 1-liters VTi 68 hk-motoren, bidrar til å redusere både drivstofforbruket, skadelige gassutslipp og lyden som genereres når bilen står stille, noe som er perfekt for bykjøring.

PURETECH-MOTOR

Motorene som kan leveres for 108, tilhører en ny serie med tresylindrede modeller som kombinerer økonomisk kjøring med en utrolig høy ytelse takket være den mindre motorstørrelsen.
Effektiviteten til disse lettere, ekstremt kompakte bensinmotorene skyldes en optimalisert forbrenning og redusert friksjon.
Den nye 1,2-liters PureTech VTi 82 hk femtrinns manuelle motoren som kan leveres for nye Peugeot 108, gir en typisk høy ytelse kombinert med CO2-utslipp på bare 99 g/km.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern