PEUGEOT Traveller Business er utformet for å gi maksimal plass og topp komfort for fører og passasjerer og garanterer deg en førsteklasses kjøreopplevelse.

EN BEHAGELIG, TILKOBLET KJØREOPPLEVELSE

I tillegg til headup-display og mange førerassistentsystemer er PEUGEOT Traveller Business utstyrt med en ny generasjon tilkoblet navigasjon med 3D-grafikk og talestyring. Navigasjonssystemet omfatter en rekke tilkoblede tjenester, og trafikkinformasjonen leveres av TomTom Traffic.

PASSASJERKOMFORT

Interiøret i den nye PEUGEOT Traveller Business sikrer deg og passasjerene dine en behagelig kjøretur uansett hvor veien går.
PEUGEOT Traveller Business fås i tre forskjellige lengder med to utstyrsnivåer: Business og Business VIP.
I kupeen til PEUGEOT Traveller Business er det lagt stor vekt på passasjerkomfort. De mange mulige oppsettene med fra fem til ni seter i og VIP-salongoppsettet (fire eller fem seter vendt mot hverandre) kan tilpasses etter dine og kundenes behov.
Med det aller siste innen utstyr får kupeen det lille ekstra, slik at passasjerene føler seg velkomne og ekstra godt tatt vare på.
Klimaanlegget med tre soner og en lett og behagelig luftdistribusjon og de to separate, skjulte glasstakene med stemningsbelysning øker komforten ytterligere.

MODERNE OG EFFEKTIVE MOTORER

Den nye PEUGEOT Traveller Business, som bygger på EMP2-plattformen, garanterer førsteklasses komfort, kvalitet og effektivitet. Denne nye plattformen gir stor innvendig plass og høy kjørekomfort, akkurat slik du forventer av en PEUGEOT.
BlueHD-motorene med mellom 95 og 180 hk og den nye, automatiske EAT6-girkassen garanterer for kjøregleden og gir segmentets laveste drivstofforbruk og utslipp.
Med PEUGEOT Traveller Business-bussen får du dessuten svært konkurransedyktige driftskostnader, først og fremst takket være det beskjedne drivstofforbruket og servicefrekvensen på 40 000 km eller 2 år, avhengig av motorstørrelse.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern