PEUGEOT 3008 SUV avslører sin styrke og karakter. Bli med inn i en teknologisk verden og nyt spennende kjøreopplevelser med effektive DIESEL-, BENSIN- og LADBARE HYBRID-motorer.

DESIGN

SPENNENDE DESIGN

Det er lett å bli sjarmert av PEUGEOT 3008 SUV med kraftige front, høyt plassert grill og forkrommet sjakkbrett, kombinert med flotte LED-frontlykter. De flytende og dynamiske linjene understrekes av elegante krominnlegg på skjermene.

Denne prestigefylte prisen slutter seg til mange andre priser som den nye Peugeot 3008 SUV allerede har vunnet.
Den nye Peugeot 3008 SUV er den femte Peugeot modellen som vinner Car of the Year prisen.

FØRERPLASSEN

DEN SPEKTAKULÆRE PEUGEOT I-COCKPIT®

I PEUGEOT 3008 SUV trer du inn i en verden som er 100 prosent digital. Kapasitiv 8-tommers berøringsskjerm, digitale head-up instrumenter, kompakt ratt og med automatgirkasse legges det til rette for suverene kjøreopplevelser.
I den LADBARE HYBRID-versjonen inngår instrumentpanelet og berøringsskjermen til PEUGEOT i-Cockpit® i en komplett hybrid verden, hvor du kan se energiforbruket (elektrisitet og drivstoff).

MOTORER

YTELSE OG EFFEKTIVITET

PEUGEOT 3008 er utstyrt med en rekke assistenter for kjøring og manøvrering. Disse forbedrer din sikkerhet og hjelper deg å forstå og forutse omgivelsene dine bedre.

Smart teknologi

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control er en pakke bestående av antispinn, spesialdekk og nedoverbakkeassistent. Den lar deg tilpasse veigrepet alt etter forhold, enten du kjører på snø, gjørme eller sand. PEUGEOT 3008 SUV fås også som HYBRID4, med firehjulsdrift.

GODE TILPASNINGSMULIGHETER

Med "Magic Flat"-systemet og baksetet som kan slås ned i forholdet 2/3-1/3 får du et stort bagasjerom med flatt gulv.

BAKLUKE MED HÅNDFRIFUNKSJON

Har du hendene fulle? Takket være den elektriske bakluken med håndfrifunksjon, åpnes og lukkes bakluken av seg selv. Dette gjør det enklere å laste inn og ut av bilen.

EN PRISBELØNT SUV

MED MER ENN 64 POKALER PÅ PREMIEHYLLA


Siden lanseringen har PEUGEOT 3008 allerede vunnet mer enn 64 internasjonale priser, inkludert den prestisjetunge prisen for årets europeiske bil.
3008 SUV har imponert juryer rundt om i verden med dynamiske kvaliteter, stilfullt eksteriør, smarte funksjoner og innvendig design som fremhever PEUGEOT i-Cockpit®.
PEUGEOT 3008 SUV fikk også 5 stjerner, med andre ord toppscore, i Euro NCAP-testen i 2016.

UTSTYR OG UTSTYRSVERSJONER

GT-Line og GT

3008 GT

3008 GT SUV tar seg sportslig ut fra alle kanter, ikke minst takket være den oppreiste formen, store hjulbuer og 19-tommers felger. Den eksklusive stilen kommer også til uttrykk gjennom bilens design og kvalitetspregede versjoner, spesielt versjonen HYBRID4 (firehjulsdrift).

3008 GT LINE

PEUGEOT 3008 GT Line SUV fremstår som sportslig i alle versjoner, med blant annet forkrommede doble enderør, 18-tommers tofargede, diamantslipte DETROIT Haria felger, sidespeil med Perla Black-finish og lys som projiserer løvelogoen på bakken.Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern