Bli kjent med den nye PEUGEOT 3008 SUV, med en unik stil som utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av en SUV. Den kraftfulle designen gir bilen et dynamisk og elegant uttrykk. PEUGEOT i-Cockpit® er oppdatert med mye nyskapende teknologi som gir bedre komfort og sikkerhet om bord. Og enten du velger ladbar hybrid, bensin eller diesel, sørger de effektive motorene for smidige og behagelige kjøreegenskaper.

DESIGN

Brighter design

Det er lett å bli sjarmert av PEUGEOT 3008 SUV med kraftige front, høyt plassert grill og forkrommet sjakkbrett, kombinert med flotte LED-frontlykter. De flytende og dynamiske linjene understrekes av elegante krominnlegg på skjermene.

Hvis du vil, kan du gjøre din nye PEUGEOT 3008 SUV GT enda mer dynamisk og elegant ved å velge utstyrspakken Black Pack med designelementer i sort.
 
Med grill og løvelogo i den helt nye fargen Dark Chrome blir bilen ekstra elegant.
3008-, GT- og PEUGEOT-merkene i matt sort finish står perfekt til takbøylene.
Frontskjørtet, skjermlistene foran, taklistene og spoileren samt dekorlisten på støtfangeren bak er alle utført i høyglanset sort lakk.
De modellspesifikke 19-tommers Washington-felgene med diamantfinish er holdt i fargen sort Onyx med Black Mist lakk.

FØRERPLASSEN

En ny kjørefølelse

DEN UNIKE PEUGEOT i-COCKPIT®-OPPLEVELSEN
Den nye PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny og oppdatert versjon av PEUGEOTS avanserte og ergonomiske førerplass i-Cockpit®. Førerplassen gir en enkel og intuitiv kjøreopplevelse med komfort og trafikksikkerhet i høysetet.
Det kompakte flerfunksjonsrattet gjør bilen lett å manøvrere og gir bedre kontroll.
Den nye 10-tommers berøringsskjermen med HD-oppløsning og flerberøringsfunksjonalitet gir tilgang til et talestyrt 3D-navigasjonssystem. De elegante knappene i krom gir rask og enkel tilgang til diverse komfortfunksjoner.
Headup-displayet viser kjøredata klart og tydelig og er lett å stille inni og tilpassei etter behov, slik at du har full oversikt og aldri trenger å flytte blikket fra veien.
Den ladbare hybridversjonen er utstyrt med en spesialutgave av PEUGEOT i-Cockpit®, der blant annet kjøremodus, ladestatus og resterende rekkevidde vises i kombiinstrumentet. På berøringsskjermen kan du se statistikk over energiforbruket, både fra strøm og fra drivstoff.

MOTORER

Intelligent teknologi

Uansett hvilken motorvariant du velger til din nye PEUGEOT 3008 SUV, får du egenskapene du forventer deg når du kjører en Peugeot: mye plass til passasjerer og bagasje og – ikke minst – stor kjøreglede.

Forbrenningsmotorer

Alle forbrenningsmotorene til den nye PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med Stop & Start-teknologi.
- Bensinmotorene* gir behagelige kjøreopplevelser og høy ytelse:
  • PureTech 130 S&S MG6
  • PureTech 130 S&S EAT8
- Dieselmotorene* kombinerer høy ytelse og reduserte utslipp:
  • BlueHDi 130 S&S MG6
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
 
EAT8-automatgirkassen med girhendler på rattet og elektronisk styring har Quickshift-teknologi som gir raske og smidige girskift. Det bidrar til redusert drivstofforbruk, bedre kjørekomfort og økt kjøreglede.

Motorer i ladbar hybrid
Den nye PEUGEOT 3008 SUV ladbar hybrid fås i en HYBRID4-versjon med firehjulsdrift og 300 hk. Den har:
- en PureTech-bensinmotor på 200 hk (147 kW)
- to elektromotorer på 110 hk (80 kW)
 
Batteriet på 13,2 kWh gir en helelektrisk rekkevidde på inntil 59 km WLTP* (69 km NEDC).

NYSKAPENDE TEKNOLOGI


PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny generasjon førerassistentsystemer som gir økt komfort og sikkerhet om bord og viser vei mot fremtidens selvkjørende biler.
Assistentsystemene hjelper deg å holde lave skuldre bak rattet. De kan følge med på trafikkreglene (trafikkskiltgjenkjenning), bidra til god flyt i trafikken (Drive Assist Plus-pakken, adaptiv cruisekontroll med Stop & Go, plasseringsassistent og filholderassistent som gjenkjenner veikanten) eller analysere omgivelsene (aktiv blindsoneovervåking).

NETTBASERTE TJENESTER

MYPEUGEOT®-APPEN

Bilen er alltid innen rekkevidde

MyPeugeoti-appen er gratis og gir deg tilgang til tilpassede tjenester som synkroniseres med kontoen din i sanntid.
  • Følg med på bilens status (kjøredata, plassering).
  • Få enkel og rask tilgang til assistanse.
  • Motta servicevarsler og bestill service.
Administrer batterilading og kupétemperatur for din nye PEUGEOT 3008 SUV ladbar hybrid.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern