Etter å ha blitt prøvd ut av fagfolk i over 20 år gir den nye generasjonen Peugeot Partner deg enestående kvalitet, kjøreglede og kjørekomfort på et nytt nivå i nyttekjøretøysegmentet, takket være PEUGEOT i-Cockpit ®

ARBEIDSPARTNER MED UNIK KARAKTER

Den nye PEUGEOT PARTNER har en robust front med vertikal grill og omkonstruerte frontlykter. Den har perfekt balanserte proporsjoner med et kort, horisontalt panser, høyt karosseri og kortere overheng.
Vi har dessuten lagt stor vekt på akustisk komfort, noe som er svært viktig for førere med lange dager bak rattet.

PEUGEOT i-COCKPIT® - FOR FØRSTE GANG I EN VAREBIL

Det første du legger merke til i den nye PEUGEOT PARTNER, er dashbordet og PEUGEOT i-Cockpit®.
Alt er lett tilgjengelig slik at du kan holde deg fokusert. PEUGEOT i-COCKPIT® består av et kompakt, lettbetjent ratt, et instrumentpanel plassert rett i førerens synsvinkel slik at han/hun kan lese av viktig kjøreinformasjon uten å ta blikket fra veien, og en 8-tommers kapasitiv berøringsskjerm i dashbordet med enkel tilgang til de viktigste funksjoner.

MULTIFLEX-BENKESETE - GIR DEG NY LIVSKVALITET BAK RATTET

Den nye PEUGEOT PARTNER kan leveres med det fleksible nedfellbare Multiflex-benkesetet. Med dette utstyret kan det sitte tre personer foran, og du kan utnytte tiden bedre ved å frakte både team og verktøy samtidig. Bilens midtparti er større fordi den ikke har noen håndbremsspak.

Et integrert skrivebord i den nedfellbare seteryggen i midten blir til ditt mobile kontor. Det kan dreies mot passasjeren eller føreren. Oppbevaringsrommet under setet i midten kan låses med hengelås.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern