Den nye flerbruksbilen til Peugeot har en særpreget stil. Moderne og teknologisk avansert interiør med høy komfort og fleksibilitet samt opptil sju seter tilbyr en helt ny kjøreopplevelse. Dette er bilen du trenger til din livsstil.

STILIG NY SILHUETT

PASSER LIKE GODT I BYEN SOM I SKOG OG MARK

Kompromissløs design. Nye Peugeot Rifter er elegant, robust, smidig og kraftig. Kort og høyt panser og økt bakkeklaring står godt til den kraftige SUV-designen. Nye Peugeot Rifter er en flerbruksbil som representerer allsidighet. Integrert lyssignatur og vertikal grill understreker bilens fint balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.

SÆRPREGET PEUGEOT-STIL

Stolte designtradisjoner. Front- og baklyktene til nye Peugeot Rifter har fått det sporty utseende og stilen som er karakteristisk for våre nyeste modeller. I tillegg finnes det en GT Line-modell som kombinerer stil og eleganse og som har et Zénith-tak med fire store glasspaneler.

KLAR FOR UTFORDRINGER

PEUGEOT i-COCKPIT®: VELKOMMEN INN BAK RATTET

PEUGEOT i-Cockpit® i nye Peugeot Rifter tilbyr en smidigere og mer instinktiv kjøreopplevelse takket være kompakt ratt, head-up-display og en stor 8 tommers berøringskjerm i farger*. Nye Peugeot 7-seter med Advanced Grip Control®^ tilbyr forbedret veigrep. Systemet er designet for oppnå det beste veigrepet på glatt underlag og har fem ulike kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av).

MOTORER SOM GIR STØRRE FRIHET

Takket være vår nyskapende BlueHDi diesel, prisbelønte~ PureTech bensinmotorer og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse, leverer den nye flerbruksbilen PEUGEOT Rifter enestående ytelse kombinert med forbedret drivstofføkonomi under reelle kjøreforhold. Nå er det din tur til å utforske de beste kjøreopplevelsene på markedet med nye Peugeot Rifter.

~Vinner av International Engine of the Year Award i kategorien 1,0-liter til 1,4-liter i 2015, 2016, 2017 og 2018.

SMART OG PRAKTISK

BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING

Denne flerbruksbilen leveres i to forskjellige lengder (Standard og Lang) og er designet for å tilpasse seg til alle dine behov. Et stort utvalg modulære funksjoner er inkludert: To skyvedører, vindu i bakluken som kan åpnes*, opptil 7 seter**, 3 separate nedfellbare bakseter*med Magic Flat-funksjon*, bagasjeromsvolum på 775 til 3 500 liter* og Zénith®-tak^ med mange oppbevaringsløsninger. Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det raskt og enkelt å pakke bilen og du har alltid plass til litt til.

TILKOBLET OG HERLIG KJØRING

Stikkordet for kupeen er innovasjon. Med tilkoblet 3D-navigasjon*^, Mirror Screen®-funksjonalitet med både CarPlay® og kompatibilitet for Android Auto-smarttelefoner via berøringsskjerm i farger*, PEUGEOT Connect SOS & Assistance* og ladeplate for smarttelefon*, tilbyr nye Peugeot Rifter 7-seters flerbruksbil forbedret tilkobling. Når det gjelder trafikksikkerhet, kan du dra nytte av det siste innen førerassistentsystemer*.

HVA ER DET GJENNOMSNITTLIGE DRIVSTOFFORBRUKET* TIL RIFTER?

PSA Group gjør uavhengige og sertifiserte beregninger av drivstofforbruk ved reelle forhold tilgjengelige for å tilby kundene bedre informasjon.

*Estimert gjennomsnittlig drivstofforbruk basert på faktisk bilbruk, data hentet fra testprotokollen eller beregninger ved hjelp av disse dataene. Denne beregningen er bare veiledende og kan variere avhengig av de faktiske bruksforholdene. Den må ikke forveksles med EU-godkjenning av drivstofforbruk (bare offisielle verdier) og er avhengig av testhypotesen og forhold. Den har derfor ingen generell verdi. Testprotokollen er tilgjengelig på nettsiden til PSA Group: www.groupe-psa.com.

KOMPROMISSLØS DESIGN

Nye Peugeot Rifter er en elegant, robust, smidig og kraftig flerbruksbil med all-round-ytelse og kort, hevet panser. Den har høy bakkeklaring og stilig SUV-Design. Frontlykter med signatur-LED-kjørelys* og vertikal grill fremhever den balanserte, kompakte og dynamiske stilen.

SELVSIKKER KARAKTER

Nye Peugeot Rifter har en særpreget silhuett og elegante linjer som garantert blir lagt merke til. Sideskjørt i aluminium*, 17” lettmetallfelger*, takbøyler, svarte skjermutbyggere og terskelbeskyttere fremhever Rifters eksepsjonelle stil

LØVENS SIGNATUR

Nye Peugeot Rifter representerer stolt vårt nyeste merkesymbol og viser det velkjente signaturbaklyktene formet som tre klør og som er en viktig del av Peugeots stilidentitet.

MODERNE INTERIØR

Enestående komfort. Når du sitter bak rattet på nye Peugeot Rifter, vil du kunne nyte godt av en tilpasset kjørestilling og ergonomiske seter av høy kvalitet som er designet for å dekke behovene til alle sjåfører. I tillegg har kupeen utrolig god akustisk komfort slik at den blir et behagelig og stille sted.

REGULERBARE SETER OG IMPONERENDE LASTEPLASS

Dette er en flerbruksbil som tilpasser seg til alle dine behov. Nye Peugeot Rifter leveres som 5- eller 7-seter* og i to lengder (Standard og Lang*). Den er eksepsjonelt tilpasningsbar med svært praktisk og allsidig design som er helt i toppsjiktet i alle situasjoner.

 Passasjersetet foran og baksetet leveres som 2/3-1/3 eller som 3 separate nedfellbare seter som kan felles ned på gulvet med ‘Magic Flat’-systemet**.  Den tredje raden i 7-setermodellen* har 2 separate uttakbare seter - slik at du til enhver tid kan velge den konfigurasjonen du ønsker. Optimalisert utforming som er blant de største på markedet: Mellom 775 og 4 000 liter avhengig av modell. Når passasjersetet er nedfelt, får du plass til ting som er opptil 3 meter lange i den lange modellen*. Vindu i bakluken som kan åpnes med adgang til bagasjerommet^, lav lastekant på bagasjerommet og pakkehylle i to høyder gjør inn- og utlasting raskt og enkelt.

ZÉNITH® PANORAMAGLASSTAK*

Denne flytende og gjennomsiktige arken kantet med LED-punktbelysning fyller kupeen til nye Rifter med naturlig lys, men kan også dekkes til med den elektriske gardinen.  Arken har oppbevaringsrom med en kapasitet på opptil 14 liter, i tillegg finnes det en rekke tilgjengelige oppbevaringsrom i hele Zénith®-taket med en kapasitet på 92 liter (i takoppbevaringsrommet, arken og takboksen som du får tilgang til fra baksetene og/eller bakluken/bagasjerommet).
*Ekstrautstyr

INTELLIGENTE OPPBEVARINGLØSNINGER

Nye Peugeot Rifter har en rekke ergonomiske oppbevaringsrom som er tilgjengelige for alle passasjerer.  Dette inkluderer:
Oppbevaringsrom under førersetet*
Øvre hanskerom
Høy konsoll mellom forsetene med oppbevaringsrom*
Rad 2 oppbevaringsrom i gulvet
Zénith® panoramaglasstak*
*Avhengig av modell.

PÅ VEI MOT NYE INNTRYKK

Filosofien til PEUGEOT i-Cockpit® fokuserer på et førermiljø som gir deg kontrollen slik at du får bedre kontakt med veien.  PEUGEOT i-Cockpit® gjør kjøring med nye Peugeot Rifter mer instinktivt.
Høyt plassert head-up-instrumentpanel øker kjørekomforten og sikkerheten: Det er nærmere veien og innenfor synsfeltet til føreren.
Kompakt multifunksjonsratt øker synligheten til bilens instrumentering og gir økt respons og forbedret smidighet både når du kjører og i manøvreringer

VERDEN VED DINE FINGERTUPPER

Nye Peugeot Rifter har en 8 tommers kapasitiv berøringsskjerm i farger med krystallklar grafikk og flere viktige avanserte teknologiske funksjoner. Kapasitivt teknologi bidrar til å gi svargrad på smarttelefonnivå. I tråd med PEUGEOT i-Cockpit®-temaet er berøringsskjermen vinklet mot føreren.

Følgende funksjoner styres via berøringsskjermen:

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting)
Mirror Screen®: (Apple CarPlay™, Android Auto og Mirrorlink®)
3D-satelittnavigasjon* (inkluderer TomTom® Live updates), PEUGEOT Connect og SOS*
MIRROR SCREEN®*

Muliggjør speiling av kompatible smarttelefonskjermer for å få tilgang til nøkkelfunksjoner på instrumentpanelet. Når smarttelefonen er paret, vises funksjoner på den 8 tommer store kapasitive berøringsskjermen i farger. Systemfunksjoner varierer avhengig av leverandør/telefon og kan inkludere navigasjon, tekstvisning, tekstlesing, talekontroll med multimediafunksjonalitet. Mirror Screen® bruker følgende systemer:

Apple CarPlay™    
Android Auto
MirrorLink®

VISIO PARK 1*

Nye Rifter er utstyrt med Visio Park 1* som inneholder følgende:

 180° ryggekamera i farger: Kameraet er plassert bak på bilen og er koblet til en 8 tommers kapasitiv berøringsskjerm i farger. Det gir forbedret sikt under rygging og med et utvalg av visninger å velge mellom, trenger du aldri å titte bakover:
Rutenettvisning bakover: Du får tydelig oversikt over hindringer bak kjøretøyet med rutenett orientert mot plasseringen av rattet som gir perspektiv for distanser på en og to meter fra bakskjermen.
180°-visning: Deler skjermen i tre soner og gir god oversikt over biler som kommer fra siden. Perfekt for trygg rygging ut av parkeringsplasser.
Fugleperspektiv: Kameraet registrerer omgivelsene under en manøvrering for å rekonstruere et fugleperspektiv av bilen i dens omgivelser slik at det blir lettere å manøvrere mellom hindringer rundt bilen.
*Ekstrautstyr

PARK ASSIST*

Parkeringsassistent: Dette systemet gir aktiv assistanse for parkering ved å registrere parkeringsplassen og deretter betjene styringssystemet for å parkere på denne plassen.

Under en parkeringsmanøver betjener bilen rattet mens sjåføren betjener pedalene og girskiftbetjening. Under innkjøring og utkjøring fra en parkeringsplass gir systemet visuell varsling og lydvarsling for å forbedre sikkerheten til manøvreringen. Systemet fungerer med både for parallellparkering og parkeringslommer.

*Ekstrautstyr som del av Visio Park 1 pack

LADEPLATE FOR SMARTTELEFON*

Ved hjelp av induksjonsladeteknologi kan en kompatibel enhet lades trådløst når du er på farten.  Enkel betjening: Bare plasser din kompatible smarttelefon på ladeområdet.  Batteriladingen starter når smarttelefonen registreres.

Enheten må være Qi-kompatibel: De nyeste smarttelefonene fra Blackberry, Google, HTC, LG, Microsoft, Motorola, Samsung, Apple og Sony har denne teknologien innebygget og det er ikke behov for tillegg.

Andre enheter som for eksempel iPhone 5/5c/5s, iPhone SE og IPhone 6/6 Plus/6s/6s Plus vil trenge ytterligere et QInside Qi2001-tilbehør for å få tilgang til den trådløse ladefunksjonen.

Hvis du vil vite mer om denne voksende teknologien, kan du se på Qi-nettsiden.

*Tilleggsfunksjon

NAC 3D-NAVIGASJON*

Systemet er koblet til den 8 tommer store kapasitive berøringsskjermen i farger og inkluderer Europakart, 3D City mapping og talegjenkjenning.*

*Ekstrautstyr

PEUGEOT OPEN & GO NØKKELFRI ADGANG*

Ved hjelp av sensorer i dørhåndtakene foran kan nye Peugeot Rifter åpnes uten at du trenger å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken, bare ta tak i håndtaket så låses bilen opp automatisk. Når du har satt deg inn i bilen, trenger du bare å trykke på Stopp-Start-knappen.

*Ekstrautstyr

‘MAGIC WASH’-SYSTEM

De nye Peugeot Rifter-modellene har vårt innovative vaskesystem for frontrute montert på vindusviskerne foran. Systemet er designet for å fordele vann på en mer effektiv måte og reduserer spill. Ved hjelp av dyser plassert over vindusviskerbladene distribueres væsken samtidig som vindusviskerne beveger seg over frontruten. Slik unngår du den “midlertidige blindheten” til de mer tradisjonelle systemer montert på panseret mellom frigivelse av væsken og vindusviskingen, og du får bedre sikt.

KJØREEGENSKAPER

Nye Peugeot Rifter tilbyr hevet kjørestilling og økt bakkeklaring og gir deg god oversikt over veien foran deg.

KLAR FOR EVENTYR

Nye Peugeot Rifter kan utstyres med Advanced Grip Control®, et system som er utviklet for å optimalisere veigrep på glatte under lag*, slik at du kan kjøre under mange ulike værforhold og i ulike typer terreng. Dette systemet tilpasser seg til terrenget ved å virke på fronthjulene, på denne måten spares vekten som vanligvis er assosiert med et mer tradisjonelt firehjulsdriftssystem.

Advanced Grip Control® gir føreren valget mellom fem kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av) som man får tilgang til via dreiehjulet på midtkonsollen.

I tillegg har systemet også en ny Nedoverbakkeassistent (HADC) som gir optimal kontroll over bilen i bratte nedoverbakker. Når du kjører ned en bakke med helling på over 5 % med en hastighet under 31 km/t, vil systemet jobbe for å redusere risikoen for skrens. I nedoverbakker opprettholder systemet hastighets- og bremsekontroll og gjør det mulig for sjåføren å konsentrere seg om bilens bane under manøvreringen.

En smart funksjon som finnes i Nedoverbakkeassistentsystemet er vår unike sikkerhetsfunksjon 'Clutch Mode'. Når du velger denne funksjoner i veldig bratte nedoverbakker, reguleres hastigheten til 3km/h slik at bilen kan kjøre sakte ned en bratt helling på en helt kontrollert måte.

*Ekstrautstyr

NYESTE GENERASJON MOTORER

De innovative motorene på nye Peugeot Rifter, kombinerer ytelse med økonomi. Den nyeste generasjonen av dieselmotoren BlueHDi og bensinmotoren PureTech tilbyr større glede og en helt ny kjøreopplevelse.

TEKNOLOGIEN BAK BLUEHDi DIESELMOTOR

BlueHDi er den nyeste generasjonen fra vår sagnomsuste diesel-arv. Den tilbyr kraft, renhet, og ytelse, og leverer en eksepsjonell drivstofføkonomi og lave CO2-utslipp, sammen med en kjøreopplevelse som er rik på kraft og ytelse.
Dette har ledet til utviklingen av vår nyeste dieselmotorteknologi: 1.5 BlueHDi 130 hk Stop & Start, som kan tilby:
 • Sterkere ytelse fra en mindre motor
 • Forbedret drivstofforbruk
 • Forbedret funksjonalitet med et dedikert AdBlue®-filter under drivstoffluken.

TEKNOLOGIEN BAK PURETECH BENSINMOTOR

Våre PureTech 3-sylindrede bensinmotorer er designet for å levere kjørbarhet og ytelse med knivskarp teknologi som leverer større kjøreglede og lavere drivstoffkostnader.
Peugeot PureTech er vinneren av prisen International Engine of the Year fra 2015, 2016, 2017, og 2018 i kategorien 1.0 liter til 1.4 liter, og er et resultat av 100 år med intelligent og innovativ ingeniørkunst. Her kombineres lettere materiale med direkte injisering av drivstoff til de tre sylindrene.

NY 8-TRINNS AUTOMATISK GIRKASSE

Vår seneste innovasjon innen girkasser disponerer åtte gir for optimal kjøreglede. Vår EAT8-girboks tilbyr:
 • Opptil 5 % reduksjon i drivstofforbruket
 • Sømløs girskifte for å dominere det åpne veilandskapet
 • Optimalisert sikkerhet: girkassen settes automatisk til «P» (parkering) når bilen skrus av
 • Redusert vekt: gjennomtenkt bruk av materiale i EAT8-motoren sparer 6 kg mot EAT6
EAT8 er kontrollert via en kompakt, roterende selektor, og har elektrisk impulskontroll med Quickshift-teknologien. Girkassen kan også styres via trigger-knapper på rattet.

AUTOMATISK NØDBREMSSYSTEM

Et intelligent og uavhengig bremsesystem designet for å unngå kollisjon, eller begrense kollisjonens alvorlighetsgrad, ved å redusere bilens hastighet. Systemet utløses hvis føreren ikke reagerer raskt nok og aktiverer bilens bremser.

Et multifunksjonskamera plassert på toppen av frontruten kombinert med radar montert på støtfangeren registrerer hindringer i veien. Systemet kan registrere kjøretøy som kjører i samme retning eller står i ro, samt fotgjengere på veien.

AVSTANDSVARSLING

Avstandsvarslingen fungerer sammen med det automatiske nødbremssystemet og varsler føreren hvis bilen er i fare for å kollidere med bilen foran eller med en fotgjenger i veien. Det finnes to varslingsnivåer: Det første, 'Gul'-varsling, gir en visuell varsling om den potensielle risikoen. Og i mer alvorlige tilfeller vil en 'Rød'-varsling og et lydsignal indikere umiddelbar fare for kollisjon og at førerhandling er nødvendig umiddelbart: Dersom ingenting skjer, utløses det automatiske nødbremssystemet.

BLINDSONEVARSLER*

Nå kan du nyte følelsen av å ha øyne i nakken. Ved hjelp av laterale ultralydsensorer som dekker områder som er utenfor synsfeltet ditt, tennes en LED-lampe i begge sidespeilene for å varsle om at det er en bil, lastebil eller motorsykkel i blindsonen din. Systemet fungerer når du kjører forbi en bil med lavere hastighet eller blir forbikjørt av en bil som har høyere hastighet. Denne intelligente funksjonen fungerer på hastigheter ned til 29 km/t og opptil den nasjonale hastighetsbegrensningen.

*Ekstrautstyr

FILSKIFTEVARSLING

Nye PEUGEOT Rifter er alltid et skritt foran. Den har et avansert system for forebygging av eller hindring av filskifte og kan identifisere veimerking ved hjelp av et kamera montert på frontruten. Teknologien fungerer på følgende måte:

 • Filskiftevarsler: Et system som overvåker sperrelinjer og kjørefeltlinjer og varsler føreren hvis en langsgående kjørefeltlinje krysses ved en feiltakelse. Hvis styringsavvik registreres, blir du varslet med en blinkende indikatorlampe på det digitale instrumentpanelet og et lydsignal i kupeen.
 • Aktiv filskiftevarsling: I tillegg til visuell varsling og lysvarsling av fører, har nye Peugeot Rifter også filskiftevarsler. Med en gang systemet registrerer en utilsiktet kryssing av en av kjørefeltlinjene på veien, blir rattet gradvis korrigert for å holde bilen i feltet, på hastigheter over 65 km/t.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL STOP&GO*

Adaptiv cruisekontroll Stop&Go styres via radar som er montert på bilens front. Den har en rekkevidde på opptil 150 meter og to hovedfunksjoner:

 • Opprettholder automatisk bilens hastighet på de verdiene som er stilt inn av føreren.
 • Opprettholder automatisk en fastsatt avstand mellom nye Peugeot Rifter og kjøretøyet foran slik at bilen reduserer farten til full stopp om nødvendig.
Systemet registrerer et kjøretøy foran i samme retning og kan automatisk tilpasse bilens hastighet til hastigheten til kjøretøyet foran. Dette skjer ved hjelp av motorbrems og bremsesystemet (her vil også bremselysene tennes) for å opprettholde en konstant avstand.

Hvis kjøretøyet foran reduserer farten og stopper helt, vil også nye Peugeot Rifter stoppe ved hjelp av adaptiv cruisekontroll Stop&Go.  Hvis føreren ikke reagerer etter dette, vil den elektriske parkeringsbremsen aktiveres automatisk.

*Ekstrautstyr. Ikke tilgjengelig på 1.5L BlueHDi 100

HASTIGHETSGJENKJENNING OG ANBEFALING*

Koblet til tilleggsutstyrspakkene safety og safety plus. Ved hjelp av et kamera montert på frontruten har nye Peugeot Rifter skiltgjenkjenning for fartsgrenseskilt slik at du aldri trenger å lure på hva fartsgrensen er. Når et fartsgrenseskilt registreres, blir denne informasjonen lest av kameraet og vises i farger på head-up-instrumentpanelet.

I tillegg til å bli informert om hastigheten, har føreren også muligheten til å tilpasse hastigheten til fartsbegrensningen på den spesifikke veien via bilens fartsholderspake. Bilen justerer da farten i henhold til dette.
 *Ekstrautstyr

TRETTHETSVARSLER*

Det er viktig å ta hyppige pauser når du kjører langt for din egen sikkerhet og for sikkerheten til dem rundt deg. Nye Peugeot Rifter har et tidsstyrt varslingssystem som fungerer på hastigheter over 65 km/t: Etter to timers kjøring vises en melding med anbefaling om at du tar en pause.
Tretthetsvarsleren har en tidsbasert varsling og er styrt av et kamera montert på frontruten. Kameraet er designet for å analysere banen til kjøretøyet. I tillegg vurderer den førerens oppmerksomhet i hastigheter over 65 km/t.

Ved å identifisere avvik i forhold til veimerkingen, kan nye Peugeot Rifter også fastsette om bilens atferd gjenspeiler en viss grad av tretthet eller uoppmerksomhet hos føreren. Hvis det virker som om føreren trenger å utvise mer forsiktighet på veien, vil både et visuelt signal og et lydsignal aktiveres. Hvis dette skjer mer enn tre ganger, vil føreren bli anbefalt å ta en pause.

*Ekstrautstyr

PEUGEOT FJERNLYSASSISTANSE*

Peugeot fjernlysassistanse er koblet til tilleggsutstyrspakkene safety plus og gir deg en ting mindre å tenke på når du kjører om kvelden. Systemet styres ved hjelp av et kamera montert på frontruten, og analyserer kjøreforholdene kontinuerlig, for eksempel nærheten til andre kjøretøy.

Peugeot fjernlysassistanse skifter automatisk til fjernlys når forholdene krever dette, slik at du får utnyttet det fulle potensialet til halogenfrontlyktene.
*Ekstrautstyr

PEUGEOT CONNECT SOS (NØDOPPRINGING) & ASSISTANCE*

Dette er en kjøretøylokaliseringsenhet som kan brukes manuelt (via en spesiell SOS-knapp på konsollen) eller automatisk (hvis pyrotekniske enheter er utløst). Den lokaliserer kjøretøyet nøyaktig og utløser utsending av passende nødtjenester for rask respons.

Peugeot er pionerer når det gjelder denne teknologien og siden lanseringen i 2003 har PEUGEOT Connect SOS & Assistance gitt assistanse til over 7 000 personer. Dette systemet er uten abonnement og uten ytterligere kostnader, og bruker en GPS-modul og SIM-kort (innebygget i systemet).

*Ekstrautstyr

TRAILER SWAY MITIGATION SYSTEM*

Hengerfeste er tilleggutstyr og har Trailer Sway Mitigation System som gir deg en ekstra ESP®-funksjon for å redusere vibrasjonene til hengeren og hastigheten til bilen om nødvendig.  Vibrasjoner reduseres via individuelle og vekslende bremsemanøvre på forhjulene.  I de fleste tilfeller er disse manøvrene tilstrekkelige for å eliminere vibrasjonene helt og dermed unngå all fare. Dersom vibrasjonene er veldig sterke, reduserer systemet motorens dreiemoment og bremser på alle hjulene for å redusere hastigheten så raskt som mulig.  

Trailer Sway Mitigation fungerer på hastigheter mellom 65 og 160 km/t og registrerer hengeren når hengerens elektroniske tilkobling er koblet opp mot det tauende kjøretøyet.
*I kombinasjon med Peugeot-godkjent hengerfeste.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern