Nye Peugeot Partner Tepee Electric: Elektriske biler har fått en ny dimensjon

FÅ FRIHETSFØLELSEN MED EN HELELEKTRISK BIL

TOPP KOMFORT OG FLEKSIBEL INNREDNING

Den nye Partner Tepee Electric har uovertruffen kupekomfort og en svært fleksibel innredning. Den familievennlige elbilen har god plass til fem personer i den trivelige kupeen. Innredningen er svært fleksibel med tre separate bakseter som kan felles ned og tas ut ett og ett. Vinduet i bakluken kan åpnes og gir rask og enkel tilgang til det rause bagasjerommet med lastevolum på mellom 1350 liter (opp til taket ved bruk av alle fem setene) og 3000 liter.

PRAKTISKE LØSNINGER I HVERDAGEN

Partner Tepee Electric er utstyrt med det siste nye innen trådløs kommunikasjon. Bilens 7-tommers høyoppløste berøringsskjermhar nærmest uendelig med funksjoner: MirrorScreen-teknologi,  handsfree-mobiltelefon, talestyring, Wi-Fi, Bluetooth og DAB-radio.
Og for deg som stiller ekstra høye krav til sikkerhet og komfort, kan den nye Peugeot Partner Tepee Electric også by på et knippe intelligente funksjoner som fjernstyres, fra en smarttelefon. Fra appen kan du:

  • Programmere klimaanlegget eller varmeapparatet eksternt, før du setter deg i bilen.
  • Kontrollere batteriets strømnivå.
  • Beregne hvor lang tid ladingen kommer til å ta.
Partner Tepee Electric har også mye praktisk utstyr som gjør kjøring og parkering enklere og mer behagelig, deriblant ryggekamera, parkeringssensorer foran og bak og hastighetsbegrenser.

HELELEKTRISK KJØREGLEDE

EN DYNAMISK OG FLEKSIBEL KJØREOPPLEVELSE

Partner Tepee Electric er utstyrt med en elektromotor med ypperlig dynamisk ytelse. Elektromotoren utvikler maksimalt 67 hk (49 kW) og har et dreiemoment på opptil 200 Nm som er tilgjengelig fra første stund. Du får dermed en dynamisk og fleksibel kjøreopplevelse fra oppstart og hele veien gjennom akselerasjonsfasen, helt uten giring.
Partner Tepee Electric gir en avslappende kjøreopplevelse uten støy og vibrasjoner, CO2-utslipp og forurensning. Det betyr også at du kan ferdes fritt i lavutslippssoner og på tidspunkter med kjørerestriksjoner. Det totale fraværet av støy i nye Peugeot Partner Tepee Electric gir dessuten mindre slitsomme dager og mer behagelige samtaler.

LADING HAR BLITT ENKLERE ENN NOENSINNE

Partner Tepee Electric har en imponerende rekkevidde på 170 km (NEDC), og du kan velge mellom to lademoduser:
  • Standardlading i en vanlig stikkontakt (8 eller 10 A avhengig av land). Å lade batteriet helt opp når det er tomt, kan ta 15 timer, 12 timer eller 8,5 timer, avhengig av kontaktens strømstyrke.
  • Hurtiglading i samsvar med CHAdeMO-standarden, utviklet med tanke på en hektisk hverdag og tilgjengelig på enkelte offentlige steder, ladestasjoner og i private hjem, avhengig av tilgjengelig utstyr. Hurtiglading gjør det mulig å lade opp batteriet til hele 80 % av full kapasitet på bare 30 minutter.

RIMELIGERE I DRIFT

Den nye Peugeot Partner Tepee Electric er både enkel og rimelig å vedlikeholde.
Driftsbatteriet leveres med 8 års eller 100 000 kmi garant, og det elektriske drivverket er garantert i 5 år eller 100 000 km (den av de to som inntreffer først). Etter det første året er vedlikeholdsintervallet 2 år eller 40 000 km, og siden bilen verken har girkasse eller clutch og ikke trenger drivrem eller kjølevæske, er vedlikeholdet betydelig rimeligere enn for tradisjonelle biler.
Energikostnadene per kilometer er om lag en fjerdedel av drivstoffkostnadene for biler med forbrenningsmotor.

KJØR ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG

Forbruk og regenerering av strøm vises tydelig på instrumentpanelet, slik at du til enhver tid kan kjøre mest mulig økonomisk og miljøvennlig og få maksimalt utbytte av den imponerende rekkevidden på 170 km (NEDC). En ekstra forbruksmåler for varmeapparat og klimaanlegg kompletterer bildet, slik at føreren har tilgang til alle nødvendige data og slipper å bekymre seg for rekkevidden.

HELELEKTRISK KJØRING

Med Partner Tepee Electric får du en garantert stillegående kjøreopplevelse uten støy og vibrasjoner, CO2-utslipp eller forurensning og kan dermed ferdes fritt i lavutslippssoner og på tidspunkter med kjørerestriksjoner. Det totale fraværet av støy om bord i Partner Tepee Electric betyr at du kan nyte omgivelsene og samtalen med medpassasjerene desto mer.

NETTILKOBLET UTSTYR

BERØRINGSSKJERM

Partner Tepee Electric har det siste nye innen tilkoblingsløsninger: Bluetooth®, USB-kontakt, jack-kontakt (AUX) og Mirror Screen-funksjon. Kombinert med en kompatibel smarttelefon med Apple CarPlay® eller Mirrorlink® gir Mirror Screen-teknologien tilgang til favorittappene dine på Partner Tepee Electrics store berøringsskjerm, slik at du trygt kan bruke dem når du vil. Navigasjonssystemet har en praktisk funksjon for visning av fartsgrenser og trafikkoppdateringer.

FJERNSTYRINGSFUNKSJONER

For deg som stiller ekstra høye krav til sikkerhet og komfort, er den nye Peugeot Partner Tepee Electric utstyrt med smarte funksjoner som kan fjernstyres fra en smarttelefon. Fra appen kan du:

  • Programmere klimaanlegg eller varmeapparat eksternt, før du setter deg i bilen.
  • Kontrollere batteriets strømnivå.
  • Beregne hvor lang tid ladingen kommer til å ta.

LADING HAR BLITT ENKLERE ENN NOENSINNE

Partner Tepee Electric har tre lademoduser:

Standardlading, 8,5–15 timer: Lad Partner Tepee Electric (opptil 14 A) hjemme i en 220 V / 14 A stikkontakt. Ladingen stopper når batteriet er fulladet. Partner Tepee Electric er nå ladet og klar til bruk!

30-minutters hurtiglading:Hurtigladingsmodusen (opptil 95 A) for Partner Tepee Electric er tilpasset en hektisk hverdag. Batteriet kan lades til 80 % av full kapasitet på bare 30 minutter ved hjelp av spesielle ladestasjoner, som du finner på offentlig sted, på ladestasjoner eller i private hje, avhengig av tilgjengelig utstyr.

Semihurtiglading er en mellomting mellom standard- og hurtiglading. Den bruker en Type 2 16 A-kontakt, som er den nye europeiske standarden, eller eventuelt en Type 3-kontakt i Wallbox eller på offentlige ladestasjoner. Dette er en trygg lademetode som tar omtrent 7,5 timer.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet aktiveres når du setter bilen i revers. Du kan dermed se hvor du rygger, på bilens 7-tommers berøringsskjerm, slik at manøvrene både blir enklere og tryggere.

PARKERINGSSENSORER FORAN OG BAK

Et system bestående av visuelle parkeringssensorer med lydsignaler registrerer eventuelle hindringer rundt bilen under parkeringsmanøvrene. Sensorene kan kombineres med ryggekamera for å gi enda enklere og tryggere parkering.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern