Med MPV-en PEUGEOT Traveller får du et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass! Et særpreget utseende er kombinert med PEUGEOTS suverene kjøreegenskaper, BlueHDi Euro 6-motorer, stilren design og førsteklasses komfort.

ET KRAFTFULLT UTSEENDE

PEUGEOT Traveller MPV er ikke bare behagelig og morsom å kjøre, den har også et utseende som blir lagt merke til. Den nye, vertikale grillen, lyssignaturen med LED-lys og Xenon-frontlyktene, som er integrert i karosseriet, gir PEUGEOT Traveller et selvsikkert utseende som oser av kraft og eleganse.

FLEKSIBLE LØSNINGER FOR DINE BEHOV

PEUGEOT Traveller MPV fås i tre lengder. Samtlige har god plass til åtte passasjerer.
Høyden er bare 1,90 m, så det er ikke noe problem å parkere i parkeringshus og garasjer.

DØRER MED HÅNDFRI BETJENING

PEUGEOT Traveller Business er utstyrt med skyvedører med håndfri betjening, slik at du enkelt kan åpne og lukke dem selv om du har mye i hendene. Den unike løsningen gjør det mulig å låse opp og åpne skyvedørene på sidene ved ganske enkelt å stikke en fot inn under støtfangeren bak. Du trenger bare å ha den elektroniske nøkkelen på deg.

Bakruten kan dessuten åpnes, slik at du har tilgang til bagasjerommet også når du står på en trang parkeringsplass der det ikke er plass til å åpne selve bakluken.

EKTE FRIHETSFØLELSE

PEUGEOT Traveller MPV er utstyrt med den nye generasjonen Grip Control®-teknologi, som takket være antispinnsystemet gir forbedrede kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på dashbordet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget. Velg mellom følgende moduser: snø, offroad, sand, standard ESP og av. Deretter er det bare å slappe av bak rattet i trygg forvissning om at du har full kontroll over bilen.

FØRERKOMFORT

På innsiden av den kompakte PEUGEOT Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Ta plass: Førerplassen har en enkel og moderne design med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

PEUGEOT Traveller fås med fem, sju eller åtte seter i alle tre lengder. Den er utformet for å dekke alle dine transportbehov.
Andre og tredje seterad har inndelingen 2/3 + 1/3, der de to delene er helt uavhengig av hverandre og kan skyves fram og tilbake på skinner. Dette praktiske systemet gjør interiøret svært fleksibelt.
Og skulle du har behov for enda mer plass, kan setene også fjernes helt.

Passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV kan vippes opp, slik at du enkelt kan transportere gjenstander på inntil 3,5 meter

SE HELE BILDET

To skjulte glasspaneler i taket, som kan dekkes til og åpnes for individuelt, gir masse naturlig lys i passasjerdelen av kupeen og panoramautsikt mot himmelen over.
Taket har flere funksjoner, blant annet en stemningsfull LED-belysning, og leselysene ved hvert sete sikrer hver enkelt passasjer behagelige lysforhold.
Komforten styrkes ytterligere med Peugeot Traveller MPVs klimaanlegg med behagelige luftdyser ved hvert sete, noe som er en sjeldenhet i dette segmentet i dag.

OPTIMALE KJØREFORHOLD

Reiser du sammen med familie eller venner, vil du sette pris på at både barnespeilet, de nedfellbare bordene på baksiden av forsetene, solskjermingen i andre seterad og hattehyllen leveres som standardutstyr.

SUVERENT UTNYTTET LASTEVOLUM

PEUGEOT Traveller MPV har plass til det aller meste. Vipp opp tredje seterad, så har du et bagasjerom på 1350 liter. Fjerner du den tredje seteraden helt, øker bagasjeromsplassen til hele 1978 liter, og du kan til og med fjerne den andre seteraden for å få utrolige 3397 liter med bagasjeplass.
Vipper du opp passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV, kan du enkelt transportere gjenstander med en lengde på inntil 3,5 meter

EN BEHAGELIG, TILKOBLET KJØREOPPLEVELSE

Gjør kjøreturen enklere med den nye generasjonen talestyrt og tilkoblet 3D-navigering. Systemet har i tillegg PEUGEOT Connect-tjenester og trafikkoppdateringer i sanntid fra TomTom Traffic.
Den 7 tommer store skjermen har videre en Mirror Screen-funksjon som gjør det mulig å betjene kompatible Apple CarPlayTM-, MirrorLink®- og Android Auto*-apper direkte fra skjermen.

Kun MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- eller Android Auto-sertifiserte apper vil fungere, enten når bilen står stille eller kjører, avhengig av den enkelte appen. Enkelte funksjoner i de aktuelle appene deaktiveres under kjøring. Visse typer innhold som er tilgjengelig kostnadsfritt på smarttelefon, krever et betalt abonnement på tilsvarende MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- eller Android Auto-sertifiserte apper. Mirror Screen-funksjonen drives av MirrorLink®-teknologi på MirrorLink®-kompatible Android-, Blackberry- og Windows Phone-telefoner, ved hjelp av Apple CarPlayTM-teknologi på telefoner med iOs og Android Auto-teknologi på Android-telefoner. Mirror Screen-funksjonen forutsetter et mobilabonnement med Internett-tilgang. Nye smarttelefoner vil gradvis bli utstyrt med denne teknologien. Se http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/ hvis du vil vite mer.

HEADUP-DISPLAYiStandard-, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhengig av versjon

Viktige kjøredata, for eksempel om hastighet, fartsholder eller fartsbegrenser og tid mellom bilene, projiseres i farger på et nedfellbart display i førerens synsfelt.

NY FLEKSIBEL OG EFFEKTIV PLATTFORM

Den nye Peugeot Traveller, som er en tilpasning av EMP2-plattformen (Efficient Modular Platform 2), garanterer for kvaliteten. Gled deg over et rekordlavt drivstofforbruk for dette segmentet og en behagelig og avslappende kjøreopplevelse både for fører og passasjerer.
Støtdempernes stivhet reguleres automatisk etter vekten og garanterer dermed maksimal komfort selv om bilen er fullastet med åtte passasjerer og bagasje.

LYSSIGNATUR

Den nye lyssignaturen med LED-lys og Xenon-frontlyktene, som er integrert i karosseriet, gjør at PEUGEOT Traveller blir lagt merke til.

VISIOPARK 1

Ryggekameraet aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det viser bakparten på bilen og området rundt i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises siktelinjer som justeres når du svinger. Hvis det er hindringer bak bilen, zoomer systemet automatisk inn på disse. Du kan velge mellom flere forskjellige visninger.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALINGiEkstrautstyr

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler føreren om fartsgrensen via instrumentpanelet og/eller headup-displayet. Du kan deretter legge inn den aktuelle hastigheten i fartsbegrenseren eller fartsholderen, dersom denne er aktivert.

AUTOMATISKE NÆR-/FJERNLYSiEkstrautstyr

Hvis systemet er aktivert når det er mørkt, skifter frontlyktene automatisk mellom fjern- og nærlys, etter som kameraet registrerer andre biler på veien.

AKTIV NØDBREMSASSISTENTiStandard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell.

Den aktive nødbremsassistenten er et helt nytt, automatisk nødbremssystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer alle hindringer, enten de er i bevegelse eller står stille. Hvis en hindring er registrert og føreren ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Dermed kan du unngå kollisjoner ved hastigheter under 30 km/t, og konsekvensene av et eventuelt sammenstøt reduseres ved høyere hastigheter.

FILSKIFTEVARSLERiEkstrautstyr

Funksjonen registrerer det hvis bilen krysser kjørefeltlinjen uten at blinklyset er på. Lydsignalet og signalet på skjermen er særlig nyttig hvis føreren er trøtt eller mister konsentrasjonen et øyeblikk.

BLINDSONEVARSLERiEkstrautstyr

Ved hjelp av fire sensorer foran og bak på bilen gir blindsonevarsleren føreren beskjed dersom en medtrafikant befinner seg i førerens blindsone, på venstre eller høyre side av bilen. Føreren blir varslet med et lyssignal i et av sidespeilene og på dashbordet.

KOLLISJONSPUTER

PEUGEOT Traveller kan leveres med seks kollisjonsputer, inkludert to kollisjonsputer foran, to sidekollisjonsputer og to kollisjonsputegardiner på andre og tredje seterad som beskytter hodet til baksetepassasjerene.

EURO NCAP-TEST

Med mye sikkerhetsutstyr og en ny og forsterket plattform og struktur har PEUGEOT Traveller fått tildelt fem stjerner i Euro NCAP-testene.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern