Utvid horisonten med PEUGEOT 5008 SUV. Ideen bak den nye PEUGEOT 5008 SUV var å lage en bil som med sin kraftfulle og elegante design, avanserte teknologi og smarte løsninger skulle tilfredsstille alle sanser og utvide brukernes horisont.

ÅRETS BILKJØP: FAMILIEBIL

PEUGEOT 5008 SUV

Nye Peugeot 5008 SUV har mottatt den høytflyvende prisen ”Årets Bilkjøp” i klassen familiebil fra bilmagasinet Motor.
Motor er kjent for å ha Norges grundigste biltester, som gjør det ekstra flott å vinne en slik pris. Kriteriene som ligger til grunn er blant annet pris, komfort, driftskostnader, sikkerhet og kjøreegenskaper.
Bilmagasinet konkluderer at Peugeot 5008 er det beste av to verdener, ”... en perfekt kombinasjon mellom flerbruksbil og SUV”. De trekker også fram at den har svært mye plass, for både storfamilien og bagasje, med 7 seter og plass til hele tre barnestoler i midterste seterad. Prikken over i’en er at både prisen og driftskostnadene er lave, uten at det går på bekostning av utstyrsnivået. ”I tillegg ser den tøff ut og scorer høyt på sikkerhet”, mener redaksjonssjef Rune Korsvoll.

UTVENDIG DESIGN

DRISTIGE LINJER
Den nye Peugeot 5008 SUV har en futuristisk silhuett som gjør et solid førsteinntrykk. Alle detaljer, fra det sportslige, høye karosseriet via de brede hjulbuene og til de elegante lettmetallfelgene, de forkrommede detaljene, de smekre takbøylene i aluminium og Black Diamond-taket fremhever de elegante linjene og rause målene.

ET DRISTIG FRONTPARTI
De fint utformede frontlyktene står perfekt i stil til lyssignaturen og skaper et solid helhetsinntrykk. Den vertikale grillen med forkrommede lameller og stilig rutemønster understreker PEUGEOT 5008 SUVs dristige, katteaktige utseende

DET PERFEKTE AKTERSPEILET 
Den aerodynamiske silhuetten med skrå bakrute fremhever det sportslige preget. LED-lyktene bak er utformet som tre klør som er integrert i karosseriet og utgjør PEUGEOT 5008 SUVs særegne lyssignatur, godt synlig både i dagslys og mørke

INNVENDIG DESIGN

FORSEGGJORTE DETALJER
Moderne materialer, forkrommede detaljer, skinn og tekstiler ... Kupeen i den nye PEUGEOT 5008 SUV har fått et eksklusivt preg og er som skapt for den som vil reise med stil, i optimal komfort.

FLEKSIBEL INNREDNING

EN NY TILNÆRMING TIL PLASSUTNYTTELSE
Bli med på en uforglemmelig reise og konfigurer din nye PEUGEOT 5008 SUV for opptil sju personer. Bak i bilen finner du tre separate og fullstendig regulerbare seter. Du kan også legge til en tredje seterad med to seter, som kan legges sammen og eventuelt fjernes helt.

STORT BAGASJEROM
Konfigurer den nye PEUGEOT 5008 SUV til dine behov og sikre deg maksimalt utbytte av det store bagasjerommet. Bakluken har en smart håndfri åpne- og lukkefunksjon som betjenes ved å stikke en fot inn under støtfangeren.
Nye PEUGEOT 5008 SUV har dessuten ekstra lav innlastingshøyde, bagasjeromsvolum på opptil 780 dm3 og passasjersete foran med nedfellbart ryggstø, slik at du trygt og enkelt kan frakte opptil 3,2 meter lange gjenstander.

STOR FRIHET – NULL STRESS
PEUGEOT 5008 SUV er praktisk, allsidig og full av smarte innretninger som gjør hverdagen enklere: trådløs lading, solgardiner, flybord, knagger, koppholdere og mange smarte oppbevaringsrom.

TILBEHØR

MOBILITET PÅ EN HELT NY MÅTE
Tøy grensene for framkommelighet og tilbakelegg de siste kilometerne av turen på Peugeots smarte elsykkel eF01, Den sammenleggbare sykkelen med elektrisk hjelpemotor kan oppbevares i bagasjerommet, der den kan lades i dokkingstasjonen. Kontroller batterinivået og la MyPEUGEOT-appen ta seg av den siste delen av turen.

ET HAV AV MULIGHETER
Den nye PEUGEOT 5008 SUV fås med mengder av ekstrautstyr som takboks, sykkelstativ og forkrommede speilhus, slik at du kan få en bil som har akkurat det du trenger til hverdag og fritid

PEUGEOT I-COCKPIT®

EN FORBEDRET KJØREOPPLEVELSE
Vekk sansene med en unik kjøreopplevelse om bord i den gjennomført høyteknologiske PEUGEOT i-Cockpit®. Et fullstendig tilpassbart, digitale head-up instrumenter kombinert med en 8-tommers berøringskjerm gir tilgang til alle viktige data uten at du trenger å flytte blikket fra veien


INTUITIVT TIL FINGERSPISSENE
Oppnå økt kjøreglede med den nye PEUGEOT 5008 SUV: Det kompakte rattet i fullnarvet skinn med integrerte betjeninger og automatgirkassens spektakulære nye styresystem basert på elektriske impulser gir deg enda bedre og mer intuitiv kontroll.

TILKOBLINGSMULIGHETER

STAK UT KURSEN
Kjør med lave skuldre med det nye, nettilkoblede 3D-navigasjonssystemet med talestyringsfunksjon. Via TomTom-tjenesten får du all den informasjonen du trenger når du ute på veien, alt selvsagt i sanntid For å gjøre kjøreturen enda tryggere, fås PEUGEOT 5008 SUV i tillegg med Danger Zones tjenesten som ekstrautstyr.

FULL KOMPATIBILITET
Med den smarte Mirror Screen-funksjonen kan du vise og bruke kompatible mobilapper på bilens 8-tommers berøringsskjerm mens du lader mobilen i midtkonsollen.

KOMFORTABELT INTERIØR

SE OMGIVELSENE MED NYE ØYNE
Få omgivelsene inn i bilen med PEUGEOT 5008 SUVs store panorama soltak og vindusflater. Len deg tilbake og slapp av i setet med flerpunkts massasjefunksjon, så blir turen enda mer behagelig.

NOE FOR ALLE SANSER
Nyt synet av og stryk hånden over de utsøkte interiørmaterialene med blant annet fullnarvet skinn og detaljer i matt krom. Med PEUGEOT iCockpit® Amplify, kan du tilpasse interiørmiljøet etter dagsformen og humøret ved å regulere styrken på kupebelysningen, skifte farge på skjermen og velge mellom tre behagelige dufter til den innebygde luftfriskeren.

HI-FI-ANLEGG
Lyden i den nye PEUGEOT 5008 SUV er rett og slett fantastisk! Nyt godlyden fra det avanserte Hi-Fi-anlegget fra Focal® med ti innebygde høyttalere som sørger for en ren og klar lydgjengivelse.

EGENSKAPER PÅ VEIEN

FEM STJERNER I EUROP NCAP-TESTEN
Den nye PEUGEOT 5008 SUV fikk høyeste mulige poengsum og fem stjerner i Euro NCAP-testen 2017.

DESIGN
Takket være EMP2-plattformen og dens utmerkede dynamiske egenskaper har den nye Peugeot 5008 SUV fått en balanse mellom komfort og kjøreegenskaper som vi ikke tidligere har sett hos en SUV i C-klassen. EMP2-plattformen har dessuten bedre svingradius og gjør bilen enklere å manøvrere.

USTOPPELIG KJØREGLEDE
Den nye PEUGEOT 5008 SUV er smidig og lettmanøvrert og har alle de dynamiske funksjonene og den behagelige akustikken du forventer deg av en bil i den øvre mellomklassen. De høytytende BlueHDi-, PureTech- og THP**-motorene, den nye EAT6-automatgirkasseni den elektriske servostyringen og den generelt strømlinjeformede utførelsen gir til sammen et eksepsjonelt godt veigrep og ekstrem kjøreglede.

**EU-godkjente data:
Forbruk ved bykjøring: 0,45–0,78 l per mil – CO₂-utslipp: 116–177 g/km
Forbruk ved landeveiskjøring: 0,38–0,53 liter per mil – CO₂-utslipp: 99–121 g/km
Forbruk ved blandet kjøring: 0,40–0,61 l per mil – CO₂-utslipp: 105–140 g/km

MOTORER OG GIRKASSER

BlueHDi-DIESELMOTORER 
De Euro 6 godkjente BlueHDi-dieselmotorene i den nye Peugeot 5008 SUV forener høy ytelse og lavt utslipp. BlueHDi-motorene kan redusere drivstofforbruket, begrense CO2 utslippet til mellom 105 og 125 g/km, redusere NOx-utslippene (nitrogenoksid) med opptil 90 % og fjerne 99,9 % av finpartiklene ved hjelp av en unik kombinasjon av SCR (Selective Catalytic Reduction) og partikkelfiltertilsetning.

PURETECH-BENSINMOTORER 
De tresylindrede, Euro 6 godkjente PureTech-bensinmotorene i den nye Peugeot 5008 SUV er lettere og mer kompakte og dermed mer drivstofføkonomiske. De gir en unik kjøreopplevelse og høy ytelse uten at det går på bekostning av pålitelighet eller robusthet. Den prisbelønte 1,2-liters PureTech S&S-motoren på 130 hk ble kåret til den beste motoren i sin kategori i 2015 og 2016 og har et CO2 utslipp på bare 115 g/km. Den kan kombineres med den nye EAT6-automatgirkassen

AUTOMATISK EAT6-GIRKASSE
Den nye Peugeot 5008 SUV fås med et enda større motorutvalg enn tidligere modeller, og kan blant annet leveres med den innovative EAT6-automatgirkassen (EAT6 står for Efficient Automatic Transmission 6-Speed). Den nye generasjonen automatgirkasser kan kombineres med 1,2-liters PureTech-motorer på 130 hk, 1,6-liters THP-motorer på 165 hk, 1,6-liters BlueHDi-motorer på 120 hk eller 2,0-liters BlueHDi-motorer på 180 hk for en overlegen kjøreopplevelse.
For å gi raskere og smidigere girskift og optimale kjøreegenskaper er den utstyrt med Quickshift-teknologi og automatgirkassen har fått et styresystem basert på elektriske impulser. Sportsmodusen gir enda raskere respons og forbedret ytelse.

FORBEDREDE KJØREEGENSKAPER

UTVID HORISONTEN
Ta de utfordringene som måtte vente deg, på strak arm og ta deg fram hvor som helst med Advanced Grip Control -teknologi og 18-tommers lettmetallfelger med spesialdekk tilpasset gjørme og snø. Drei på hjulet i PEUGEOT 5008 SUVs midtkonsoll, så tilpasses veigrepet umiddelbart til de vanskelige kjøreforholdene.

FULL HANDLEFRIHET
Frigjør deg fra alle begrensninger og konsentrer deg kun om veien når du sitter i førersetet. Den nye nedoverbakkeassistenten inspirert av SUV-klassen (inngår i Advanced Grip Control *-pakken) regulerer hastigheten automatisk og sikrer deg full kontroll over bilen i bratte utforkjøringer.

SIKKERHET

FULLSPEKKET MED SIKKERHETSTEKNOLOGI
Den nye PEUGEOT 5008 SUV har mange førsteklasses sikkerhetsinnretninger som standard: en karosseristruktur med optimal støtabsorpsjon, seks kollisjonsputer, ABS-bremser, ESP (elektronisk stabilitetsprogram) og mye mer. Et flerfunksjonskamera øverst i frontruten, tolv ultralydssensorer, radar og to videokameraer med 180-graders vidvinkel er alltid der for deg, slik at du er forberedt på det som måtte vente bak neste sving.

FREMTIDEN ER HER
En ny generasjon førerassistenter hjelper deg hele veien fram til bestemmelsesstedet: trafikkskiltgjenkjenning og fartsgrenseanbefaling, automatisk nødbrems (aktiv nødbremsassistent) med kollisjonsvarsling (avstandsvarsling), filskiftevarsler, aktiv blindsonevarsler, uoppmerksomhetsvarsler, adaptiv cruisekontroll med stoppfunksjon... vi kunne fortsatt i det uendelige.
Og for å gjøre bykjøringen så stressfri som overhodet mulig, er det også parkeringshjelp å få! » Nedenfor finner du noen videoer som viser førerassistentsystemene våre.

Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern