Se den nye PEUGEOT 508 SW: En stasjonsvogn i toppklassen med kompromissløs design, der tourer-segmentets komfort møter stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Perfekt utført og med smart og nyskapende teknologi.

STASJONSVOGNEN SOM BRYTER MED KONVENSJONENE

Med sitt kraftfulle utseende med en stilren silhuett, særpreget grill og 19-tommers felger, er PEUGEOT 508 SW en moderne og elegant bil som både er romslig og robust. Sett bakfra understreker det doble forkrommede eksosrøret den sportslige stilen, og den blanke sorte stripen danner en stilren ramme rundt en ny lyssignatur med 100 % full-LED-belysning og en nyskapende 3D-effekt.

MED PERFEKSJON SOM RETTESNOR

Vi utnyttet all vår designmessige ekspertise til å skape en stasjonsvogn med kompromissløs stil og avansert funksjonalitet. Komforten fra tourer-segmentet ble kombinert med stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Og det aller viktigste? Perfeksjon i hver minste detalj.

DEN UNIKE PEUGEOT i-COCKPIT

I sannhet en visjonær kjøreopplevelse.
Med kompakt ratt, egendefinerbart digitalt headup-display og 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med HD-oppløsning, vil den nye PEUGEOT 508 SWs i-COCKPIT® med ergonomisk riktige betjeninger garantert gi uforglemmelige opplevelser på veien.
Sett deg inn bak rattet og nyt AGR-setenes flerpunkts massasjefunksjon og krystallklar lyd fra Hi-Fi-anlegget fra FOCAL

UTVIDET VIRKELIGHET PÅ VEIEN

Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologi gjør det lettere å få øye på fotgjengere eller dyr i veien. Førerassistentsystemer som den aktive parkeringsassistenten, en adaptiv fartsholder med Stop & Go og en filholderassistent,  er også til god hjelp.

PLASS OVERALT

Utnytt plassen.
Det romslige bagasjerommet er gjort ekstra lett tilgjengelig med en motorisert bakluke med håndfrifunksjon, og lav lasteterskel, og bagasjen holdes på plass med et bagasjeromsnett. De mange oppbevaringsrommene rundt om i kupeen gir i tillegg en rekke praktiske lagringsmuligheter for passasjerene i den nye PEUGEOT 508 SW.

VEIEN ER DIN

Legg opp ditt eget løp.
Den nye toppklassemodellen PEUGEOT 508 SW stasjonsvogn har aktiv fjæring. som gir stor fleksibilitet og eksepsjonelle kjøreegenskaper. De effektive PureTech- og BlueHDi Euro 6c-motorene og den automatiske EAT8-girkassen løfter opplevelsen til nye høyder og gir en intens kjøreglede.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern