Designen til den kompakte kombien PEUGEOT 308 er nå enda mer markant, og du får en helt ny kjøreopplevelse med digital Peugeot i-Cockpit®.

DESIGN

Pure design

Design med rene linjer
Den nye lakkfargen blå vertigo fremhever den elegante og sportslige stilen til PEUGEOT 308. Det kraftige frontpartiet med løvelogo, den vertikale grillen med rutemønster og den dynamiske støtfangeren gir bilen et kraftfullt uttrykk.

DIGITAL PEUGEOT I-COCKPIT®

Pure driving experience

Ren kjøreglede
Digital PEUGEOT i-Cockpit® gir deg en helt ny kjøreopplevelse. Det kompakte rattet i fullnarvet skinn gir smidig manøvrering, det nye digitale head-up-displayet sørger for god oversikt, og berøringsskjermen gir enkel tilgang til mange praktiske funksjoner.

MOTORER

Pure efficiency

Enestående ytelser
PEUGEOT 308 kan utstyres med merkets nye PureTech-bensinmotorer eller BlueHDi-dieselmotorer for ekstra høy ytelse og overlegen kjørekomfort.
Avhengig av valgt motor kan PEUGEOT 308 også utstyres med manuell BVM6-girkasse eller EAT8-automatgirkasse, som gir rask og rykkfri giring.

En ny standard for teknologi.
PEUGEOT 308 har en rekke avanserte førerassistentsystemer, blant annet adaptiv cruise control, Active Safety Brake, kollisjonsvarsling og blindsoneovervåking.
På lange kjøreturer er tretthetsvarsling, fartsskiltgjenkjenning med hastighetsanbefaling, automatiske nær-/fjernlys og filskiftevarsling til god hjelp.
Visiopark 1 og Park Assist gjør parkeringen tryggere enn noensinne.

FORBRUK OG UTSLIPP BASERT PÅ BRUK AV NYE 308

PSA Group har offentliggjort uavhengige, sertifiserte beregninger av reelt drivstofforbruk for å kunne gi kundene bedre informasjon. Konsernet har inngått et samarbeid med den ikke-statlige organisasjonen Transport & Environment (2)og France Nature Environnement (3). Sammen har de utarbeidet en protokoll for måling av reelt drivstofforbruk og utslipp, som er godkjent av sertifiseringsselskapet Bureau Veritas (4).
Denne protokollen spår det reelle drivstofforbruket og  utslippene fra kjøretøy på en rute på 92 km med både bykjøring, landeveiskjøring og kjøring på motorvei. Bilene testet å kjøre på offentlige veier ved normale trafikkforhold og med passasjerer og bagasje i bilen. Bruk av klimaanlegget til kjøling eller oppvarming er også obligatorisk. De utvalgte rutene har stigninger som er representative for bruk i den virkelige verden (5).
Dette gjør at Peugeot, en merkevare tilhørende PSA-konsernet, kan være mer transparente overfor kundene.
Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern