Den nye femdørs kompaktsedanen Peugeot 308 har blitt tøffere enn noensinne og gir en helt ny kjøreopplevelse.

DEN HELT NYE 308 – FANTASTISK DESIGN

TEMPERAMENT OG YTELSE

Vi tipper du kommer til falle pladask for den bemerkelsesverdige nye Peugeot 308. Den ikoniske Peugeot-løven er plassert midt i den uttrykksfulle grillen og bidrar sammen med de nye 16-tommers Zyrcon-felgene til en elegant helhet. En fullstendig integrert lyssignatur med nye halogenfrontlykter gir den nye femdørs kompaktsedanen Peugeot 308 en sterk tilstedeværelse på veien.

PEUGEOT i-COCKPIT®: EN HELT NY FØRERPLASS

Len deg tilbake og slapp av i Peugeot i-Cockpit®-miljøet, som er utformet for maksimal komfort. Bilen har blitt enklere, mer effektiv og mer intuitiv å kjøre takket være det kompakte rattet, head-up-instrumentpanelet og den kapasitive berøringsskjermen. Legger vi til en Denon Hi-Fi-pakke og Driver Sport-pakke, ligger alt til rette for den ultimate kjøreopplevelsen.

DEN HELT NYE 308 GT LINE – SPORTSLIG DESIGN

EKSKLUSIVT UTSEENDE

Med tydelige, rene linjer og eksklusive materialer har den helt nye Peugeot 308 GT Line fått en design som både er sporty og elegant på samme tid. Setetrekkene av tekstil med detaljer i imitert skinn i utførelsen Oxford Mistral er dekorert med sportslige, røde stikninger, rattet er i fullnarvet skinn og interiøret har detaljer i aluminium

FULLSTENDIG PÅ NETT

Gjør kjøreopplevelsen behagelig stressfri med det siste nye innen førerassistentsystemer og et nettbasert, talestyrt 3D-navigasjonssystem. Smarttelefonen kobles enkelt til berøringsskjermen ved hjelp av den praktiske Mirror Screen Triple Play-funksjonen.

NYE 308 GT – ENDA MER SÆRPREGET

NY OG ANNERLEDES 

Vi spår at du vil falle for den nye Peugeot 308 GT og dens nye og tøffe utseende. Understellet har blitt lavere og karosseridesignen enda mer kraftfull. Driver Sport-pakken, som er standardutstyr, gir deg en sprekere kjøreopplevelse enn noensinne.

BYGD FOR YTELSE

Den sportslige designen fortsetter under panseret med den nye Peugeot 308 GTs eksklusive motorversjoner, som THP 205 hk S&S Manuell og den nye BlueHDi 180 hk S&S EAT8, som gir enda bedre drivstofføkonomi og en heftig kjøreopplevelse.

PEUGEOT i-Cockpit®, FORFRISKENDE MINIMALISTISK

Om bord i den nye Peugeot 308 gir Peugeot i-Cockpit® med sine mange unike funksjoner en kjøreopplevelse du aldri har sett maken til. Det kompakte rattet gir større smidighet, head-up-instrumentpanelet bedre komfort og den kapasitive berøringsskjermen en mer intuitiv kjøreopplevelse

NETTBASERT 3D-NAVIGASJON

Med det nettilkoblede 3D-navigasjonssystemet med talestyring og innebygde tjenester fra TomTom har du tilgang til all informasjon du trenger, fra den kapasitive berøringsskjermen (trafikk, vær, bensinstasjoner, parkeringsplasser og severdigheter). Abonnerer du på betalingsversjonen av TomTom®, kan du også få informasjon om risikosoner og forbigående farer.

MIRROR SCREEN

Ved hjelp av Mirror Screen-funksjonen kan du benytte deg av alle kompatible Android Auto-, Apple CarplayTM- og MirrorLink®i-apper fra smarttelefonen din direkte fra bilens kapasitive berøringsskjerm.

KJØREEGENSKAPER

Fordi kontroll er en forutsetning for kjøreglede, er den nye Peugeot 308 utstyrt med mange tekniske finesser som gir forbilledlige kjøreegenskaper. Oppheng og dekk er spesialutviklet for henholdsvis BlueHDi- og PureTech-motoren og gir bedre drivstofføkonomi og optimal komfort.

EN FRYD FOR SANSENE

DRIVER SPORT-PAKKEN

Driver Sport-pakken er en fryd for sansene for alle som setter pris på en dynamisk kjøreopplevelse. Når du trykker på «Sport»-knappen i midtkonsollen, kan du leke med sanseopplevelsene:

Parameterne justeres slik at servostyringen og gasspedalen blir mer følsomme, sportsbilfølelsen styrkes med blant annet sterkere motorlyd og et instrumentpanel som skifter farge fra hvitt til rødt, og dynamiske parametre som effekt, turbotrykk og lengde- og tverrakselerasjon vises på instrumentpanelet.

HI-FI-ANLEGG FRA DENON

Med Denon Hi-Fi-pakken kan du høre på musikk med en naturtro lydgjengivelse underveis. Peugeot 308s Hi-Fi-anlegg fra Denon er en skreddersydd løsning med åtte høyttalere, basshøyttaler og digital forsterker. Med to innstillinger for lydfordeling og fem for equalizer kan fører og passasjerer glede seg over kraftig, presis og naturtro lyd.

ØKONOMISKE MOTORER

PURETECH-MOTORENE 

De tresylindrede PureTech-bensinmotorene i den nye 308 har blitt lettere og mer kompakte og dermed mer drivstofføkonomiske. Du kan for eksempel velge den nye bensinmotoren PureTech 130 hk S&S Manuell med direkteinnsprøytning i kombinasjon med en ny sekstrinns manuell girkasse. Denne nye versjonen gir økt ytelse, lavere forbruk og en bedre kjøreopplevelse.

Den nye BlueHDi 130 hk S&S-motoren

Den nye 308 fås med en helt ny og eksklusiv BlueHDi 130 hk Manuell-motor med et nytt og mer kompakt utslippshåndteringssystem. Utslippene håndteres både ved kilden og i eksosrøret, noe som gir et lavere drivstofforbruk og en mer effektiv kontroll over utslippene.

EKSKLUSIVE MOTORER FOR 308 GT

Den nye Peugeot 308 GT fås med en rekke eksklusive motorer som står til den sportslige designen, deriblant THP 205 hk S&S Manuell og den nye BlueHDi 180 hk S&S, nå kombinert med den nye automatiske EAT8-girkassen.

NY EAT8-AUTOMATGIRKASSE

Den nye, automatiske EAT8-girkassen er like smidig som en manuell girkasse og gir raske og smidige girskift takket være den nye, monostabile elektroniske girskiftbetjeningen Shift and Park by wire og girhendler på rattet

FØRERASSISTENTSYSTEMER: TEKNOLOGI UTVIKLET FOR SJÅFØREN

Med den nye Peugeot 308 drar du fordel av en ny generasjon førerassistentsystemer. Noen eksempler:
  • Aktiv blindsonevarsling
  • Ryggekamera med 180° visning
  • Active Safety Brake (nødbrems, som bremser for fotgjengere)
  • Automatisk veksling mellom nær- og fjernlys
  • Skiltgjenkjenning av fartsskilt og fartsanbefaling
  • Adaptiv Cruisekontroll

Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern