Den helt nye Peugeot 308 SW: myke, elegante linjer og maksimal komfort på hver eneste kilometer av turen.

NYE 308 SW: EN SPORTSLIG BIL MED HØY YTELSE

IØYNEFALLENDE DESIGN

Med sine rene linjer og lekre former er den splitter nye familiebilen PEUGEOT 308 SW en invitasjon til å legge ut på veien. Det uttrykksfulle frontpartiet, den dristige lyssignaturen som er synlig både i dagslys og mørke, og de elegante 16-tommers Zyrcon-felgene gjør sitt til at den blir lagt merke til fra første stund.

SANSENE VISER VEI

Innvendig gir Peugeot i-Cockpit® med sine mange unike funksjoner en kjøreopplevelse du aldri har sett maken til. Løft opplevelsen enda noen hakk med Denon Hi-Fi-pakken og Driver Sport-pakken*.

NYE 308 SW GT: LEKKER OG SPORTSLIG

DET LIGGER I NAVNET

Den helt nye Peugeot 308 SW GT Line lever opp til navnet sitt og har blitt en moderne, sportslig og lekker bil som kan tilpasses etter smak med eksklusive funksjoner og detaljer. Velg blant elegante interiørfinisher og lekre aluminiumsdetaljer.

INNVENDIG KOMFORT

De smarte nye førerassistentsystemene gir maksimal kjørekomfort.

ROMSLIG OG FLEKSIBEL

Slipp kreftene løs med den romslige nye Peugeot 308 SW GT Line. Nyt omverdenen gjennom de store vindusflatene og det store panoramataket. Det store bagasjerommet blir enda større når du feller ned «Magic Flat»-baksetet, som gir et flatt gulv og større bagasjeplass enn du noensinne hadde drømt om!

NYE 308 SW GT: ENDA MER SÆRPREGET

DET YPPERSTE INNEN SPORTSLIG DESIGN

Hver minste lille detalj i GT-versjonen er gjennomsyret av energi og krefter. Den nye og stilrene silhuetten og den lave førerplassen er begge resultatet av dristige designgrep tatt for øke ytelsen. Driver Sport-pakken, som er standardutstyr, sikrer en heftig kjøreopplevelse.

YTELSE ER EN SELVFØLGE

Den helt nye Peugeot 308 SW GT har blitt en tvers gjennom sportslig bil og fås med en rekke eksklusive motorer, deriblant THP 205 hk S&S Manuell og den nye BlueHDi 180 hk S&S EAT8. Den nye automatgirkassen gir ytelse og krefter du knapt har sett maken til ute på veien, og det med et svært nøkternt drivstofforbruk

PEUGEOT i-Cockpit®: EN HELT NY FØRERPLASS

Om bord i den nye Peugeot 308 SW gir Peugeot i-Cockpit® med sine mange unike funksjoner en kjøreopplevelse du aldri har sett maken til. Bilen har blitt enklere, mer effektiv og mer intuitiv å kjøre takket være det kompakte rattet, head-up-instrumentpanelet og den kapasitive berøringsskjermen.

NETTBASERT 3D-NAVIGASJON

Med det nettilkoblede 3D-navigasjonssystemet med talestyring og integrerte tjenester fra TomTom har du tilgang til absolutt all informasjon du trenger, fra den kapasitive berøringsskjermen (trafikk, vær, bensinstasjoner, parkeringsplasser og severdigheter). Abonnerer du på betalingsversjonen av TomTom®, kan du også få informasjon om risikosoner og forbigående farer.

MIRROR SCREEN

Ved hjelp av Mirror Screen-funksjonen kan du benytte deg av alle kompatible Android Auto-, Apple CarplayTM- og MirrorLink®-apper på smarttelefonen din direkte fra 308 SW kapasitive berøringsskjerm.

MÅLET VAR PERFEKSJON

Takket være det siste nye innen teknologi har den nye 308 SW utmerkede kjøreegenskaper og gir føreren en fantastisk opplevelse. Oppheng og dekk er spesialutviklet for BlueHDi- og PureTech-motorene og gir optimal komfort og drivstofføkonomi i særklasse. Parameterne i Driver Sport-pakken er tilpasset for å stimulere alle sanser.

EN FRYD FOR SANSENE

DRIVER SPORT-PAKKEN

Driver Sport-pakken er en fryd for sansene for alle som setter pris på en dynamisk kjøreopplevelse. Når du trykker på «Sport»-knappen i midtkonsollen, kan du leke med sanseopplevelsene:

Parameterne justeres slik at servostyringen og gasspedalen blir mer følsomme, sportsbilfølelsen styrkes med blant annet sterkere motorlyd og et instrumentpanel som skifter farge fra hvitt til rødt, og dynamiske parametre som effekt, turbotrykk og lengde- og tverrakselerasjon vises på instrumentpanelet.

HI-FI-ANLEGG FRA DENON

Med Denoni Hi-Fi-pakken kan du lytte til musikk med en naturtro lydgjengivelse underveis. Peugeot 308 SWs Hi-Fi-anlegg fra Denon er en skreddersydd løsning med åtte høyttalere, basshøyttaler og digital forsterker. Med to innstillinger for lydfordeling og fem for equalizer kan fører og passasjerer glede seg over kraftig, presis og naturtro lyd.

ØKONOMISKE MOTORER 

PURETECH-MOTORENE
De tresylindrede PureTech-bensinmotorene i den nye 308 SW er lettere og mer kompakte og dermed mer drivstofføkonomiske. Du kan for eksempel velge den nye bensinmotoren PureTech 130 hk S&S Manuell med direkteinnsprøytning i kombinasjon med en ny sekstrinns manuell girkasse. Denne nye versjonen gir økt ytelse, lavere forbruk og en bedre kjøreopplevelse.

Den nye BlueHDi 130 hk S&S-motoren
Den nye 308 SW fås med en helt ny og eksklusiv BlueHDi 130 hk S&S manuell-motor med et nytt og mer kompakt utslippshåndteringssystem. Utslippene håndteres både ved kilden og i eksosrøret, noe som gir et lavere drivstofforbruk og en mer effektiv kontroll over utslippene.

EKSKLUSIVE MOTORER FOR 308 SW GT

YTELSE ER EN SELVFØLGE
Den helt nye Peugeot 308 SW GT fås med en rekke eksklusive motorer som står til den sportslige designen, deriblant THP 205 hk S&S Manuell og den nye BlueHDi 180 hk S&S, nå kombinert med den nye automatiske EAT8-girkassen.

NY EAT8-AUTOMATGIRKASSE

Den automatiske EAT8-girkassens nye girskiftbetjening Shift and Park by wire er enkel og intuitiv i bruk takket være den ergonomisk riktige elektroniske styringen. Girskiftene er raske og smidige. Girhendlene på rattet gjør det mulig å skifte gir manuelt uten å deaktivere automatgirfunksjonen.

FØRERASSISTENTSYSTEMER: TEKNOLOGI UTVIKLET FOR SJÅFØREN

Med den nye Peugeot 308 SW drar du fordel av en ny generasjon førerassistentsystemer. Noen eksempler:
  • Aktiv blindsonevarsling
  • Ryggekamera med 180° visning
  • Active Safety Brake (nødbrems, som bremser for fotgjengere)
  • Automatisk veksling mellom nær- og fjernlys
  • Skiltgjenkjenning av fartsskilti og fartsanbefaling
  • Adaptiv Cruisekontroll

Meld interesse:


Tilbake til PeugeotKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern