Langt fra dagligdags, men duger fullt ut i hverdagen.

Utrolig allsidig, umiskjennelig AMG GT: Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé.
Nye Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs coupé som fungerer til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen. Et trykk på startknappen er nok til å få bekreftet at Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-dørs coupé tilhører toppsjiktet. Takket være den innovative og høyeffektive rekkesekseren med 320 kW (435 hk)[1], den aktive aerodynamikken og AMG SPEEDSHIFT TCT 9-trinns girkasse lykkes dette helt fra starten av.
Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: drivstofforbruk blandet kjøring: 0,91-0,94 l/mil, CO2-utslipp blandet kjøring: 209-215 g/km[2]
[1]Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.
[2]De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Det dreier seg om "NEDC CO2-verdier" iht. § 2 nr. 1 gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på basis av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.

Estetisk. Atletisk.

Energi. Konsentrert.
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs coupé er helt på linje med AMGs designfilosofi: sanselig klarhet, markante proporsjoner og en voluminøs kropp.
Mer rom, mer kraft, mer gåsehud: Den nye 4-dørs Mercedes-AMG GT tilbyr mer plass og flere bruksmuligheter. Det er ingen tvil om hvilken Performance-familie denne sportsbilen er en del av. Motorsport-DNA-et sitter i hvert fiber av coupeen og gjør firedørsmodellen til en rendyrket sportsbil.

Genialt råskinn. 
Også sett bakfra understreker Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs coupé med muskuløse skuldre, avrundet hekk og kraftig utvidede hjulhus tilhørigheten til GT-familien.
De ekstremt smale LED-baklyktene med løpeblinklys, den typiske lastekantlinjen og hekkspoileren som kan kjøres ut i flere trinn eller fås fast som tilleggsutstyr, vekker følelser – som forsterkes ytterligere idet du trår på gasspedalen. Da hører du den umiskjennelige lyden fra det regulerebare AMG Performance-eksosanlegget. Ren GT-følelse.

Følger ideallinjen.
Fronten på nye Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé er i seg selv nok til å fjerne all tvil om opphav og ytelse. Slektskapet med den klassiske AMG GT er ikke til å ta feil av.
Smale MULTIBEAM LED-frontlykter, to powerdomes på motorpanseret, store luftinntak og den AMG-spesifikke grillen bærer bud om storm. Som på AMG GT R forbedrer en radiatorgardin, det såkalte AIRPANEL, foran det midtre kjøleluftinntaket bilens aerodynamiske effektivitet.

Fri. Stil.
Eleganse kombinert med ren sportslighet: De rammeløse sidevinduene og den flate frontruten som er skrådd langt bakover, spiller på elementer fra den klassiske coupéarkitekturen.
Seteraden bak føyer seg nærmest sømløst inn i den karakteristiske linjeføringen til AMG GT-modellene. Med den tilpassede skrånende sideprofilen, de brede skuldrene og de svært brede hjulhusene bak gir Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs coupé klar beskjed: firedørs er den nye formen for sportslighet.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+: drivstofforbruk blandet kjøring: 1,13 l/mil, CO2-utslipp blandet kjøring: 257 g/km[1]
[1] De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Det dreier seg om "NEDC CO2-verdier" iht. § 2 nr. 1 gjennomføringsforordning
(EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på basis av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.


På hjemmebane også i grenseland.

I mål. Idet du setter deg inn.
Med de nye tilleggsbryterne på AMG Performance-rattet i nappaskinn har du full kontroll på alt: Endre forskjellige parametere for sportsbilen din og gi den et personlig oppsett.
Takket være kombiinstrumentet som kan konfigureres individuelt og den sentrale medievisningen med 12,3 tommers fargedisplay, har du alltid all relevant informasjon i synsfeltet. Nytt og unikt: åtte displayknapper integrert i midtkonsollen og et bryterelement i betjeningsraden.

På hjemmebane også i grenseland.
Førerplassen i nye Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs coupé overbeviser med ekstremt fine materialer og produksjonskvalitet. Den nye AMG-duften byr dessuten på en Performance-opplevelse for sansene.
Sikkerhet og komfort: AMG-setene i førsteklasses eksklusivt nappaskinn eller AMG Performance-setene i sportslig DINAMICA med kontrastfargede dekorsømmer gir fremragende støtte i svinger.

Alle sitter på første klasse.

Mer rom, mer kraft, mer gåsehud: Den nye 4-dørs Mercedes-AMG GT tilbyr mer plass og flere bruksmuligheter. Rendyrket motorsportfølelse med komforten til en ekte sedan.
Den kraftfulle utvidelsen av AMG GT-familien i form av en 4-dørs coupé åpner sportsbilsegmentet for de kundene som vil ha en bil til hverdagsbruk, samtidig som de ikke vil gi avkall på de unike Performance-egenskapene til Mercedes-AMG. Individuelle utstyrspakker avrunder interiøret.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+: drivstofforbruk blandet kjøring: 1,13 l/mil, CO2-utslipp blandet kjøring: 257 g/km[1]
[1] De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Det dreier seg om "NEDC CO2-verdier" iht. § 2 nr. 1 gjennomføringsforordning
(EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på basis av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.

Alle satt i høysete. Også bak.

Tre forskjellige baksetevarianter.

Bakre del av Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé byr på maksimal komfort. I tillegg til enkeltseter og en gjennomgående setebenk er det også mulig å få to separat nedfellbare seter med en funksjonell business-midtkonsoll. Komfortenkeltsetene byr på enda mer luksus og formidler en atmosfære av høy standard. Passasjerene bak har tilgang til omfattende infotainment-funksjoner og komfortegenskaper. High-Class-baksetet er tilleggsutstyr og har en rekke individuelle innstillingsmuligheter og komfortegenskaper, blant annet temperert koppholder, trådløs ladefunksjon og berøringsskjerm. Muligheten til å felle ned setene utvider lastevolumet ytterligere. Således inntar den firedørs coupeen en ledende stilling også i baksetet.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern