Frihet er en smittende følelse.

Opplev de fascinerende egenskapene.

Fascinasjonen øker for hvert øyekast.

Nysgjerrighet og eventyrlyst kommer klart til uttrykk i GLA. Takket være den markante grillen og den imponerende støtfangeren utstråler den nå enda mer kraft.

For deg som liker å bevege deg utenfor normen.

Bedre trekkevne, mer stabilitet og enda flere muligheter på og utenfor asfalten: 4MATIC firehjulsdrift er med på alt – og den fås til mange motoralternativer.

Legg hverdagen bak deg. Og gled deg over perfekte forbindelser.

Nyt ensomheten, samtidig som du kan dele den med alle. Som tilleggsutstyr kan du integrere smarttelefonen i din GLA, slik at du kan bruke mange av smarttelefonens funksjoner og apper.

Plass til det meste når du skal ut på oppdagelsesferd.

GLA er klar for nye eventyr – enten du skal på storhandel eller legge ut på en lengre ferietur. Bagasjerommet åpner du ved å trykke på en tast eller utføre en sparkebevegelse med foten.

Øker komforten med 360°.

Fire sammenkoblede kameraer gir deg en realistisk oversikt over omgivelsene rundt bilen – nyttig når du skal parkere eller manøvrere bilen. Systemet både forenkler hverdagen din og gir deg nye perspektiver.

Den mest sportslige offroaderen i sin klasse.

Eksteriør GLA.

GLA er en ekte offroader som pirrer nysgjerrighet og eventyrlyst. Det dynamiske designet utstråler dessuten mye fremdriftsvilje, nesten på linje med en sportscoupé. Se og bli forbløffet. GLA passer ikke inn i noen bås, men derimot perfekt i ditt liv.

Eksklusive designhøydepunkter i GLA er for eksempel et underkjøringsvern i gravetannutseende, powerdomes på motorpanseret og lakk i polar white. Det høres unektelig spennende ut, og ser faktisk enda bedre ut. Bilen kan leveres i tre utstyrsversjoner: Style, Urban og AMG. Den markante Nattpakken leveres dessuten som tilleggsutstyr. Du kan trygt la ideene dine få fritt utløp.

Interiør GLA.

For deg som av og til får utferdstrang: Velkommen til GLA. Finn veien ved hjelp av navigasjonssystemet (tilleggsutstyr), og la moderne kjøreassistansesystemer avlaste deg.

Å nyte ensomheten og samtidig dele den med alle – også det er mulig: Moderne konnektivitetstjenester og mange spesialutviklede apper setter deg i forbindelse med hele verden hvis du ønsker det. To Eksklusiv-pakker (tilleggsutstyr) sørger for en behagelig følelse av velvære. Pakkene inkluderer blant annet elegante dekorelementer og sportsseter eller komfortseter i sort bøffelskinnfinish. Ta plass, og bli sittende så lenge du vil.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør GLA det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Økt sikkerhet om natten.

LED High Performance-frontlyktene har ikke bare et markant design – de gir deg mer sikkerhet om natten med bredere lysfordeling, dagslyslignende lysfarge og lavt energiforbruk.
Baklyktene i LED-teknikk er med på å prege bilens utseende og forbedre synligheten.

Nå har du full oversikt.

Den aktive parkeringsassistenten i Parkeringspakke med 360°-kamera gjør det enklere å finne en parkeringsluke og å parkere, både på langs, på tvers og i garasjer.
360°-kameraet viser et realistisk bilde på mediedisplayet, slik at det blir enklere for føreren å parkere og manøvrere bilen.

For liten avstand er en av hovedårsakene til alvorlige ulykker.

Systemet varsler føreren visuelt ved for liten avstand til en forankjørende bil.
Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan systemet redusere hastigheten på egen hånd.

PRE-SAFE®-systemet.

Systemet er tilleggsutstyr og kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd. Hvis det er fare for en ulykke, kan det innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer.
Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

Smarttelefon-integrasjonspakke.

Ved hjelp av dette utstyret kan du via Apple CarPlay™ og Android Auto integrere kompatible smarttelefoner med tilsvarende operativsystem i bilen, og for eksempel betjene dem ved hjelp av stemmestyringen.
Systemet støtter de viktigste applikasjonene og utvalgte apper inkl. navigasjon.

Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Aktiv bremseassistent

Systemet gir føreren en visuell advarsel ved for liten avstand til en forankjørende bil. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan det redusere hastigheten på egen hånd.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Det innovative kjøreassistansesystemet hjelper føreren automatisk til å holde trygg avstand til bilen foran og avlaster ham eller henne på lange strekninger og under køkjøring.

Oppmerksomhetsassistent ATTENTION ASSIST

Dette systemet kan særlig øke kjøresikkerheten på langturer og ved nattkjøring. Ut fra førerens styreadferd gjenkjenner ATTENTION ASSIST typiske tegn på tretthet og sterk uoppmerksomhet, og varsler visuelt og akustisk dersom føreren holder på å duppe av.

Kjørefeltassistent

Uoppmerksomhet eller tretthet kan føre til at du kommer ut av kjørefeltet uten å merke det. Systemet kan oppdage at du utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, og gi følbar beskjed med pulserende rattvibrasjoner.

Blindsoneassistent

Systemet gjør et av de største faremomentene i veitrafikken synlig. Hvis det oppdages et kjøretøy i blindsonen, lyser en rød trekant i sidespeilet. Skulle føreren overse signalet og aktivere blinklyset, følger dessuten et akustisk varsel.

Sett ditt eget preg på din GLA.

GLA cruiser uanstrengt gjennom svingene og er alltid klar for nye eventyr. Bilen har mange egenskaper som kan intensiveres med et knappetrykk.

Komfortunderstell

Komfortunderstellet med tilstrekkelige lange fjæringsveier og best mulig sidekraftutligning gir et balansert forhold mellom komfort og dynamikk. Lave dynamiske variasjoner i hjulbelastning og små krenge- og nikkebevegelser gir bedre kjøretøykontroll og kjøresikkerhet.

DYNAMIC SELECT

Med AMG DYNAMIC SELECT-controlleren i midtkonsollen kan du velge mellom komfortabel, sportslig, ekstra sportslig og individuell innstilling av bilen. Med det valgte kjøreprogrammet endres parametre som motorkarakteristikk, girkasse og styring.

Understell med adaptiv demperregulering

Med DYNAMIC SELECT-bryteren kan føreren endre bilens dempingsegenskaper. Han/hun kan velge mellom komfortmodus med behagelig demping og sportsmodus for en stivere og mer sportslig demperinnstilling.

Understell, senket med 15 millimeter

Senket understell forener dynamikk og kjørekomfort ved at støtdemperne automatisk tilpasser seg kjøresituasjonen og veiforholdene. Fjærer og dempere er sportslig satt opp, og kjøretøynivået er senket med 15 mm.

Hastighetsavhengig servostyring

Parameterstyring er en hastighetsavhengig servostyring. I høye hastigheter avtar servovirkningen, i lavere hastighet øker den kontinuerlig.

Offroad komfortunderstell

Med denne understellsvarianten er karosseriet hevet med 30 mm. Dette gir bedre terrengegenskaper som følge av økt bakkeklaring, og høyere sittestilling. Bilen får også et mer markant offroad-utseende. Denne understellsvarianten inkluderer dessuten et eget styringsoppsett.

Sport-direktestyring

Sport-direktestyringen har variabel utveksling som avhenger av rattutslaget. Dette gjør den hastighetsavhengige servostyringen enda mer komfortabel. På veier med mange svinger fører dette for eksempel til at bilen reagerer mer dynamisk, og ved kjøring rett frem økes retningsstabiliteten.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Rendyrket fascinasjon.
Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA. Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern