Vekker oppsikt

Hver enkelt linje følger prinsippet om harmonisk formgivning
Nye E-Klasse er et overbevisende resultat av designfilosofien til Mercedes-Benz.
Bilen har en moderne stil og en kultivert sportslighet som overgår alle andre sedaner i premiumsegmentet. Designen kombinerer diskret eleganse og tilstedeværelse i hver eneste linje – og det med imponerende letthet.

Kjørekomfort på nytt nivå
Selv standardunderstellet har en perfekt balanse mellom sportslighet og komfort. Ønsker du et understell som i enda større grad tilpasser kjøreegenskapene til dine personlige ønsker, kan du velge luftfjæringen AIR BODY CONTROL (tilleggsutstyr) med trinnløs dempingsregulering.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Individualitet på sitt vakreste
Design, komfort, sikkerhet og kjøreglede – E-Klasse imponerer lekende lett i alle disipliner. Dette kan kun toppes av din gode smak. Velg blant vårt utvalg av spesielle designo lakkfarger, allsidige dekorelementer, eksklusive setetrekk og elegante detaljer som setter ditt eget personlige preg på bilen.

Materialutvalg, kvalitetshåndverk og perfeksjonisme er garantien for at du får noe helt spesielt. Dine designønsker realiseres omhyggelig med tradisjonell håndverkskunst.

Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern