Never stop improving.

Dynamikk er en holdning.

Hviler aldri, men beviser innovasjonskraft igjen og igjen.

Sportslig design hele veien til og med baklyktene.

Nye C-Klasse sedan signaliserer fremdriftsvilje: Fronten utstråler dynamikk og nåtidspreg. Støtfangerne har fått ny utforming, avhengig av utstyret skinner flotte kromelementer mens nye MULTIBEAM LED-frontlykter fascinerer. De nye baklyktene har fått en særdeles fin form: De fremhever bilens bredde og sørger for en enda mer kraftfull avslutning.

Ny digital betjenings- og visningsopplevelse.

Nye C-Klasse betjener du like intuitivt og enkelt som en smarttelefon. Det heldigitale kombiinstrumentet gir mulighet for en helt ny visualisering av kjøredata. Du kan velge mellom tre forseggjort animerte stiler for å få en personlig kjøreopplevelse.
I kombinasjon med det nye 10,25 tommer store høyoppløselige displayet til multimediesystemet, de nye touch control-knappene på rattet og stemmestyringen LINGUATRONIC er det ensbetydende med maksimal betjeningskomfort.

Den nye generasjonen Mercedes-Benz Intelligent Drive

Hurtig, nøyaktig, på vakt: Avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive assistansesystemer gir historisk effektiv avlastning. Det være seg igangkjøring i kø, situasjonstilpasset bremsekraftforsterkning når det er registrert fare for kollisjon eller avstandsholding på motorvei i opp til 210 km/t: Dette kan nye C-Klasse hjelpe deg med allerede i dag. En mer pålitelig og årvåken makker på veien skal du lete lenge etter.

Energipåfyll med ENERGIZING komfortstyring.

Det er ikke bare kraften som gjør at nye C-Klasse begeistrer. Den kan også fremme førerens velvære: med ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr). Lys, lyder og dufter kan kombineres med knappetrykk for få personene i bilen til å slappe av eller for å kvikke dem opp. Komfortbelysning med inntil 64 farger er inkludert og får kupeen til å fremstå i sitt beste lys.

Står klar til å gi gass.

Mange innovasjoner sørger for enda mer dynamikk.

Sanselig og klart som alltid. Dynamisk og progressivt som aldri før.

Designet til nye C-Klasse sedan.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det er i rushtrafikken, på lange turer i nattemørket eller på ukjente veier. Din Mercedes-Benz C-Klasse sedan gir deg merkbar avlastning nettopp i stressende situasjoner. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Kjøredynamikk.

High-end-teknologier sørger for fremragende komfort og dynamikk som begeistrer. Og et knappetrykk.

DYNAMIC BODY CONTROL

Ett understell – tre oppsett: Med DYNAMIC BODY CONTROL kan du selv velge mellom maksimal smidighet eller høy dempekomfort. Som passer til ruteveiledning og personlig kjørestil. Det lave understellsnivået og Sport-direktestyring gir de beste forutsetninger for svært dynamisk kjøring.

AIR BODY CONTROL

AIR BODY CONTROL med sin trinnløse demperregulering på hvert enkelt hjul gir mulighet for en svært myk rullekarakteristikk. Dermed kjører du med enestående komfort, beskytter ryggen mot unødige belastninger og kommer mer avslappet frem. Dessuten tilpasser understellet seg automatisk til ulike lasttilstander.

Automatgirkasse 9G-TRONIC

Overlat giringen til bilen: Girskiftene til automatgirkassen 9G-TRONIC merker du knapt. Ni girtrinn gjør det mulig å holde turtallet lavt. Dette senker drivstofforbruket og sørger for et mer behagelig støynivå.

4MATIC firehjulsdrift 

4MATIC firehjulsdrift viderefører effektivt de kraftige motorenes ytelse. Systemet er alltid aktivt og forbedrer først og fremst veigrep og kjørestabilitet under vanskelige veiforhold. En skikkelig styrking av sikkerheten på våt, snødekt og islagt veibane. Og et pålitelig fundament for sportslig kjøreglede.

Konnektivitet.

Med berøring, informasjon som tilsynelatende svever og briljante piksler.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades alle smarttelefoner med Qi-standard trådløst.

Smarttelefon-integrasjon

Smarttelefon-integrasjonen innlemmer mobiltelefonen i mediesystemet via Apple® CarPlay® og Android Auto®. Dermed har du praktisk tilgang til de viktigste applikasjonene på smarttelefonen din. Også apper fra tredjepartsleverandører som for eksempel Spotify kan du benytte raskt og enkelt.

Nye display

I det heldigitale instrumentdisplayet med stilene "Klassisk", "Progressiv" og "Sportslig" kan du velge hvilke opplysninger som er viktige for deg, og hvordan de skal vises. Det 12,3 tommer store displayet leverer et knivskarpt bilde som er lett å lese under alle lysforhold.
Det høyoppløselige mediedisplayet på 10,25 tommer forsterker inntrykket av kvalitet i kupeen. Takket være den høye oppløsningen på 1920 x 720 piksler kan du glede deg over fremragende bildekvalitet med sylskarp visning av alt infotainment-innhold.

Head-up-display

Head-up-displayet gjør frontruten om til en digital førerplass. Med det beholder du alltid viktig informasjon om trafikkbildet i synsfeltet samtidig som du kan konsentrere deg fullt og helt om veien foran deg. For en fokusert og sportslig kjørefølelse.

COMAND Online

Du kommer raskere og mer avslappet til målet med COMAND Online, premiumnavigasjonssystemet som er perfekt integrert i førerplassen og med er typisk Mercedes både å se og ta på. Takket være Live Traffic-trafikkinformasjon og Car-to-X-kommunikasjon kan du for eksempel enkelt kjøre utenom køer og oppdage mulige farer enda tidligere.

Personlighet som utstråler ytelse.

Det raske og sportslige kombineres på en uttrykkssterk måte med en markant formgivning i sedanen til Mercedes-AMG C-Klasse. Det viser bare at det skjuler seg et AMG-DNA i denne bilen.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern