Alt du Drømmer om

Opplev de fascinerende egenskapene.

Storslått stil i ny glans.

La deg forføre av hekken på S-Klasse Coupé. Absolutt høydepunkt: De nye baklyktene med innovativ OLED-teknikk. Gir et karakteristisk design både dag og natt.

En magisk kjøreopplevelse.

Merkbart roligere og mer suveren. Du kjenner tydelig mindre til tverrkrefter. Det sørger det forutseende kjøredynamikkorienterte understellet MAGIC BODY CONTROL med ROAD SURFACE SCAN og antikrengefunksjon for.

Automatisering som fascinerer.

Å vite hva som er riktig. Det er det S-Klasse Coupé utstråler, og den beviser det også: De mange kjøreassistansesystemene gir enda mer omfattende støtte som øker sikkerhet og komfort.

Din personlige assistent.

Mercedes me connect personlig assistent er et spesielt oppmerksomt høydepunkt. Assistenten støtter deg personlig på telefonen, gir anbefalinger, råd, foretar reservasjoner og mye mer.

La deg fascinere.

Instrumentglasset er av det eksklusive slaget. Komfortbelysningen frister med ti eksklusive fargekonsepter, og touch control-knappene på rattet gir maksimal betjeningskomfort hver gang.

Til å miste pusten av.

Sportslig eleganse paret med moderne luksus.

Sportslig eleganse, formfullendt.

På designspråket heter de powerdomes og dropping lines. På kroppsspråket ville vi kalt dem musklene og senene til en atlet. Som stormer avgårde – for i neste øyeblikk å utstråle suverenitet når den står stille. Frontpartiet til S-Klasse Coupé er et tydelig signal på denne bilens sportslige dominans. Sentralt står den tredimensjonalt utformede diamantgrillen med Mercedes-stjerne, flankert av LED High Performance-lykter som gjør enda mer av seg med en innsats av Swarovski-krystaller (tilleggsutstyr). Sidedesignet begeistrer med en dynamisk silhuett.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet

Aktiv bremseassistent

Dette systemet kan bidra til å unngå kollisjon med forankjørende biler eller fotgjengere som krysser veien, eventuelt redusere konsekvensene av en ulykke. Systemet omfatter avstands- og kollisjonsvarsling, situasjonsavhengig bremsehjelp og en autonom bremsefunksjon.

Aktiv fartsgrenseassistent

Ved hjelp av den aktive fartsgrenseassistenten (Speed Limit Assist) blir fartsgrenser som kameraet oppdager, eller som er kjent for navigasjonssystemet, innenfor systemgrensene valgt som innstilt hastighet i aktiv avstandsassistent DISTRONIC. Dette øker kjørekomforten merkbart. Det er ikke nødvendig å bruke TEMPOMAT-hendelen hver gang fartsgrensene skifter. Hastigheten reduseres automatisk, for eksempel når du nærmer deg tettbygd strøk.
 
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke.

ATTENTION ASSIST

Dette systemet kan særlig øke kjøresikkerheten på langturer og ved nattkjøring. Ut fra førerens styreadferd gjenkjenner ATTENTION ASSIST typiske tegn på tretthet og sterk uoppmerksomhet, og varsler visuelt og akustisk dersom føreren holder på å duppe av.

Kjøreassistentpakke

Intelligent samspillende sikkerhets- og assistansesystemer kan avlaste føreren så langt systemene tillater, redusere ulykkesrisikoen og beskytte fører, passasjerer og andre trafikanter enda bedre. Assistanse gis blant annet med avstandsregulering og styring.
 Innholdet i Kjøreassistentpakke:
 • Aktiv avstandsassistent DISTRONIC
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv fartsgrenseassistent
 • Rutebasert hastighetstilpasning
 • Aktiv bremseassistent med krysningsfunksjon
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv filskifteassistent
 • Aktiv nødstoppassistent
 • Aktiv blindsoneassistent
 • Aktiv kjørefeltassistent
 • PRE-SAFE® PLUS

Head-up-display

Se de viktigste førerinformasjonene uten å ta blikket fra veien: Head-up-displayet projiserer et virtuelt, ca. 21 x 7 cm stort bilde til førerens synsfelt. Bytt mellom standard- og AMG-visning med et knappetrykk.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.
 PRE-SAFE®-systemet i korte trekk:
 • Forebyggende passasjerbeskyttelsessystem (standardutstyr)
 • Benytter seg av sensorene til andre systemer som f.eks. ESP® eller BAS
 • Kan registrere kritiske kjøresituasjoner og iverksette forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer
 • Blant PRE-SAFE®-funksjonene er reversibel beltestramming og for noen utstyrsvarianter posisjonering av passasjersetet til en mer egnet stilling for en kollisjon
 • Systemene er fullstendig reversible og kan tilbakestilles til utgangsposisjonen dersom det ikke inntreffer en ulykke

Som i Formel 1. Også i S-Klasse.

Bli kjent med drivverks- og understellsteknologien til S-Klasse Coupé.

Understell – mesterverk i ingeniørkunsten.

Et understell som automatisk tilpasser seg veibanen, som motvirker tverrkreftene – det lyder magisk og kalles da også MAGIC BODY CONTROL med antikrengefunksjon. Med dette tolker S-Klasse Coupé kjøredynamikk på uforlignelig suverent og avslappet vis. DYNAMIC SELECT kjøreprogrammer som kan aktiveres individuelt kompletterer en teknologipakke som det ikke finnes maken til selv i luksusklassen.
Utstyr innenfor understell:
 • AIRMATIC
 • AMG DYNAMIC SELECT
 • AMG RIDE CONTROL
 • DYNAMIC SELECT
 • MAGIC BODY CONTROL

Girkasser – omdanner motorkraft til silkemyk kjøring.

Mercedes-Benz utvikler og produserer sine automatgirkasser i gjennomført egenregi. Det er på ingen måte selvsagt, men nesten like enestående som kjørekomforten. Du merker lite til girskiftene, men desto mer til den spenstige akselerasjonen.
Girkasser:
 • 9G-TRONIC
 • AMG SPEEDSHIFT MCT 9G
 • AMG SPEEDSHIFT TCT 7G

Firehjulsdrift – veigrep som sitter.

Firehjulsdriften 4MATIC+ er det teknologiske beskyttelsesskjoldet for den unike måten S-Klasse Coupé oppfører seg på. Det være seg på glatt underlag, i høye hastigheter eller raske svinger – den sørger for fremdriften, stabiliteten og suvereniteten.
Utstyr innenfor firehjulsdrift:
 • 4MATIC firehjulsdrift
 • AMG Performance 4MATIC+

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG utvikler ikke bare performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid gå et skritt videre i å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern