I sitt rette element i ethvert terreng

Karakterskuespiller blant statister.

Ikke noe er mer spennende enn motsetninger som blir ett. Kraft og estetikk. Dynamikk og funksjonalitet. SUV og coupé. De markante karaktertrekkene fra to mobile verdener frembringer noe nytt: en moderne, nokså cool type.

Langt fra dagligdags, perfekt for det dagligdagse.

Mer plass og mer fleksibilitet enn i tradisjonelle sportscoupeer. Mer komfortabel innstigning, høyere sittestilling, videre utsyn – og i tillegg et bagasjerom med plass til mye individuelt ekstratilbehør. Hvilken annen mellomstor Sport Utility Coupé (SUV) gir plass til så mye velvære?

Sitt høyere, kjør komfortabelt.

Den opphøyde sittestillingen i GLC Coupé gir en bokstavelig talt overlegen kjørefølelse.
Fra en slik pole position kan du nyte kjøredynamikken og spensten til en sportscoupé – en enestående opplevelse.

I tillegg byr Setekomfortpakke på en individuell ergonomisk tilpasning av sittestillingen til fører og forsetepassasjer – et gode særlig på lange turer.

Også baksetepassasjerene opplever sportslig atmosfære med komfortabel inn- og utstigning: De to ytre baksetene er konstruert som enkeltseter og byr passasjerene på fremragende sidestøtte under sportslig kjøring. Og etter behov kan du bruke plassen til større bagasje.

En atmosfære etter din smak.

Forsetene finnes i tre varianter: Standardutstyr er seter med eksklusiv setegrafikk, horisontale stikninger og setetrekk i kunstskinn ARTICO. Utstyrsversjonen EXCLUSIVE interiør presenterer seg fornemt med standardseter i kunstskinn ARTICO / stoff Grenoble black (ARTICO kan velges bort) eller black / espresso brown. Som tilvalg kan EXCLUSIVE-interiøret kombineres med designo interiør. AMG Line interiør inneholder sportsseter i kunstskinn ARTICO / mikrofiber DINAMICA med kontrastfarget dekorsøm i grey.

Se lenger, nyt plassen.

Det elektriske soltaket understreker sportsligheten til GLC Coupé og skaper en sjenerøs romfølelse.
Det elektriske soltaket gir tilnærmet trekkfri luftsirkulasjon i kupeen. Utførelsen i glass sørger samtidig for en lys og lett atmosfære. Et forskyvbart takelement fungerer som beskyttelse mot solen.

Særdeles praktiske er funksjonene komfortlåsing og sommeråpning, som kan aktiveres med den elektroniske tenningsnøkkelen. I tillegg til taket åpnes og lukkes også sidevinduene. Hvis kupeen for eksempel er blitt varm i solen, kan dermed bilen gjennomluftes før du setter deg inn.

Enkel innlasting, få alt med.

Bagasjerommet i GLC Coupé gir en følelse av overraskende lengde.
Til tross for den lave coupé-taklinjen er bagasjerommet med ca. 500 liter svært romslig. GLC Coupé er som standard utstyrt med en bakseterygg som kan deles i forholdet 40/20/40. Den låses opp og felles ned elektrisk og gir et bagasjeromsvolum på inntil 1.400 liter. EASY-PACK-bakluken kan åpnes og lukkes med et knappetrykk og muliggjør dermed komfortabel inn- og utlasting av bagasjerommet. Enda enklere blir det å laste med AIR BODY CONTROL. Med knappen i bagasjerommets sidekledning kan lastekanten senkes med fire cm.

Oppbevaringspakken (tilvalg) perfeksjonerer med sine tallrike oppbevarings- og festemuligheter i kupeen og bagasjerommet variasjonsmulighetene og hverdagsegenskapene til GLC Coupé.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør GLC Coupé det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet på en trygg, men også avslappende måte.

LED Intelligent Light System

LED Intelligent Light System tilpasser seg automatisk til vær-, lys- og kjøreforholdene for å gi optimal sikt.
Ved siden av det markante utseendet imponerer LED-teknikken med bedre sikkerhet om natten, situasjonsbestemt lysfordeling og en dagslyslignende lysfarge.

Landeveislyset lyser opp veikanten på bilens side kraftigere og lengre enn et tradisjonelt nærlys. Fra en hastighet på 90 km/t slås motorveilyset på. Først økes lyseffekten, hvilket lyser opp veien og veikanten bedre.

Når bilen låses opp, tar velkomstlyset imot føreren med et flott lysskue. LED-pærene har dessuten svært lavt energiforbruk og lang levetid.

Andre funksjoner i dette systemet er:
 •  Aktivt kurvelys
  Lyktene svinger i kurvens retning – føreren får betydelig lengre sikt.
 • Utvidet tåkelys
  Ytre halvpart av kjørebanen blir bedre opplyst – og føreren blir likevel mindre blendet på grunn av det reflekterte lyset.
 • Svingelys
  Lyser opp veibanen med ekstra lys på den siden man svinger til.

AIR BODY CONTROL

Basis for maksimal kjørekomfort.
AIR BODY CONTROL kombinert med kontinuerlig demperjustering sørger for rullekomfort og kjøredynamikk på høyeste nivå.
Luftfjæringssystemet er kombinert med en trinnløs demperjustering. Denne arbeider helautomatisk og styres elektronisk. Gjennom en rask og presis tilpasning av dempningskarakteristikken alt etter kjøresituasjon og veiforhold blir bil og hjul optimalt dempet. Sikkerhetsfølelsen i høyere hastigheter blir vesentlig forbedret gjennom hastighetsavhengig, kontinuerlig dempningstilpassing.

En pneumatisk nivåregulering på alle hjul sørger for at bilen holder etlastuavhengig nivå. For å øke bakkeklaringen på dårlige veier eller på ramper kan bilen heves med et knappetrykk mens motoren går – både når den er stillestående og i fart. I høyere hastigheter heves nivået automatisk. Lavere nivå gir lavere tyngdepunkt, noe som reduserer luftmotstanden og dermed drivstofforbruket og forbedrer kjørestabiliteten.

DYNAMIC SELECT

Kjøreglede er et spørsmål om innstilling.
Med DYNAMIC SELECT kan du endre kjøreegenskapene til din GLC Coupé med et knappetrykk.
Med en fingertupp på DYNAMIC SELECT-bryteren kan du stille om til komfortable, sportslige, meget sportslige, energieffektive eller helt individuelle kjøreegenskaper. Avhengig av valgt kjøreprogram tilpasses parametre som motor-, girkasse-, styrings- og understellsoppsett.

Blant annet sørger modusene Sport eller Sport+ med progressiv styrekarakteristikk, sportslig-stramt understellsoppsett (i kombinasjon med DYNAMIC BODY CONTROL eller AIR BODY CONTROL), spontan gassrespons og endrede sjaltetidspunkter (i 9G-TRONIC PLUS) for ekstra spenst og dynamikk.

Parkeringspakke med 360°-kamera

Full oversikt når du parkerer.
Parker og finmanøvrer med realistisk oversikt rundt bilen.
Ved hjelp av fire synkroniserte kameraer kan bilen og dens omgivelser vises i fugleperspektiv i multimediesystemets display. Dermed blir også hindringer nedenfor vinduslinjen synlige for føreren. Dette er for eksempel til hjelp når du nærmer deg kantsteiner. I ulike visninger vises dessuten hjelpelinjer som forenkler parkeringen.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Det innovative kjøreassistansesystemet hjelper føreren automatisk til å holde trygg avstand til bilen foran og avlaster ham eller henne på lange strekninger og under køkjøring. Systemet varsler visuelt hvis sikkerhetsavstanden blir for kort, og akustisk hvis det er fare for kollisjon.

Aktiv bremseassistent

Systemet gir føreren en visuell advarsel ved for liten avstand til en forankjørende bil. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan det redusere hastigheten på egen hånd.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

Blindsoneassistent

Systemet gjør et av de største faremomentene i veitrafikken synlig. Hvis det oppdages et kjøretøy i blindsonen, lyser en rød trekant i sidespeilet. Skulle føreren overse signalet og aktivere blinklyset, følger dessuten et akustisk varsel.

Head-up-display

Med head-up-displayet kan du ha den viktigste førerinformasjonen for øynene, uten at du må ta blikket fra veien. Displayet projiserer et ca. 21 x 7 cm stort virtuelt bilde opp i førerens synsfelt. Du får følelsen av at bildet svever over panseret omtrent to meter foran deg.

DYNAMIC SELECT

Med en fingertupp på DYNAMIC SELECT-bryteren kan du stille om til komfortable, sportslige, meget sportslige, energieffektive eller helt individuelle kjøreegenskaper. Avhengig av valgt kjøreprogram tilpasses parametre som motor-, girkasse-, styrings- og understellsoppsett.

AIR BODY CONTROL

I kombinasjon med en kontinuerlig demperregulering sørger luftfjæringssystemet for rullekomfort og kjøredynamikk på svært høyt nivå. På hvert enkelt hjul tilpasser dempingen seg den aktuelle kjøresituasjonen. Etter ønske kan den gjøres mer komfortabel eller mer sportslig.

Parkeringspakke med 360°-kamera

Ved hjelp av fire kameraer i nettverk gjør systemet det mulig å parkere og manøvrere med realistisk 360 graders utsyn. Bilen og området rundt vises i mediedisplayet i fugleperspektiv, og føreren har også oversikt over hindringer under vinduslinjen.
Elementer i Parkeringspakke med 360°-kamera:
 • 4 digitale infrarødkameraer:
 • kamera midt på fronten i grillen
 • et kamera og i tillegg en LED-lampe som områdebelysning på undersiden av de to sidespeilene
 • kamera integrert i håndtaket til bagasjeromslokket med elektrisk betjent deksel
 • styreenhet for beregning av en samlet visning basert på de 4 kamerabildene

COMAND Online

Navigasjon, telefon, audio, video, internett – med betjenings- og visningssystemet COMAND Online har føreren mange funksjoner lett synlige og tilgjengelige. Informasjonen vises i farger på et høyoppløselig 8,4 tommers mediedisplay. Systemet betjenes enkelt og intuitivt med en touchpad.

Touchpad med controller

Ved hjelp av touchpaden kan multimediesystemets funksjoner styres intuitivt ved hjelp av fingerbevegelser med en eller to fingre (multitouch). Den supplerer stemmestyringen og controlleren og er integrert i håndstøtten for controlleren.

Adaptiv fjernlysassistent Plus

Føreren trenger knapt å bruke fjernlysbryteren mer og kan konsentrere seg bedre om kjøreoppgavene.

LED Intelligent Light System

For å gi best mulig sikt på landevei og motorvei, når du runder et hjørne eller kjører i svinger, tilpasses LED Intelligent Light System automatisk til lys- og kjøreforholdene. LED-teknikken bidrar ikke bare til det markante utseendet, men gir også større lysstyrke og mindre blending.

LED High Performance-frontlykter

LED High Performance-lyktene har ikke bare en markant design – de gir deg mer sikkerhet om natten med bredere lysfordeling, dagslyslignende lysfarge og lavt energiforbruk. Baklyktene i LED-teknikk er med på å prege bilens utseende og forbedre synligheten.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern