Intelligent mesterverk

Design E-Klasse stasjonsvogn.

Dynamiske proporsjoner med spenningsfylt linjeføring gir E-Klasse stasjonsvogn en unik letthet og gir overklassens største plasstilbud et utrolig elegant utseende. Tallrike utstyrsvarianter danner individuelle kjennetegn.

Sjenerøs luksus.

Interiøret i E-Klasse stasjonsvogn.
Ta plass og opplev en uforlignelig romfølelse. Interiøret fremhever den høye kvaliteten og de unike plassforholdene ved hjelp av store dekorelementer, et nøye tilpasset fargekonsept og utpregede horisontale linjer. Dette er den perfekte godplassen; for å reise, for å reflektere og for å slappe av.

Markant blikk.

Karakteristisk for E-Klasse er dobbeltfakkelen i det nyfortolkede dagskjørelyset. Den gir stasjonsvognen et fokusert uttrykk som ikke er til å ta feil av.

En av premiumklassens mest elegante silhuetter.

Blikket følger spent den nye karakterlinjen som strekker seg presist over hele kjøretøyets lengde. Et vellykket uttrykk for det sanselige og klare formspråket som kjennetegner Mercedes-Benz.

Autentisk nytelse.

Eksklusive materialer som skinn, metall og tre i tidsmessig fortolkning preger den moderne luksusen i E-Klasse stasjonsvogn – perfeksjonert med stilfulle detaljer.

Snakker formspråket flytende.

Hver linje følger prinsippet om harmonisk formgivning.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det er i rushtrafikken, på lange turer i nattemørket eller på ukjente veier, gir E-Klasse stasjonsvogn deg merkbar avlastning nettopp i stressende situasjoner. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet på en trygg, men også avslappende måte.

PRE-SAFE® PLUS

Dette utvidede PRE-SAFE®-systemet kan utløse forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer ved fare for påkjørsel bakfra når bilen står stille. Tiltakene omfatter varsling av bilene bak og bremsing av bilen når den står stille.
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke og Kjøreassistentpakke Plus.

Aktiv bremseassistent med krysningsfunksjon

Er det registrert fare for ulykke, kan systemet varsle føreren, forsterke en nødbremsing og ved behov bremse bilen automatisk. Det gjenkjenner biler som reduserer farten, stanser og står stille. Det registrerer også tverrgående trafikk i veikryss, biler bakerst i en kø og fotgjengere som befinner seg i faresonen.
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke og Kjøreassistentpakke Plus.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Den aktive avstandsassistent DISTRONIC avlaster føreren på lange strekninger og ved køkjøring. Ved behov kan ønsket avstand og hastighet enkelt og praktisk stilles inn via multifunksjonsrattet.
Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC i korte trekk:
 • Hastighets- og avstandsregulering arbeider innenfor hastighetsområdet 0 til 210 km/t
 • Ønsket hastighet kan stilles inn i området 20 km/t til 210 km/t, og kan aktiveres mens bilen står stille
 • Enkel og komfortabel styring via multifunksjonsrattet
 • Bruker informasjon fra en radarsensor i frontstøtfangeren
 • Bremser med en retardasjon på inntil 50 % av maksimal bremseeffekt for å tilpasse hastigheten
 • Sportslig eller komfortabelt oppsett av hastighets- og avstandsreguleringen avhengig av valgt kjøreprogram

Filholderpakke

Med optiske og akustiske signaler kan blindsoneassistenten og den aktive kjørefeltassistenten varsle om biler i blindsonen, samt gjøre oppmerksom på at føreren utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet. Den aktive kjørefeltassistenten kan forhindre kollisjon ved å aktivere bremsene.
Filholderpakken i korte trekk:
 • Kombinerer to førerassistentsystemer for bedre sikkerhet ved bytte av kjørefelt og utilsiktet kryssing av kjørefeltmarkeringen
 • Blindsoneassistenten kan varsle om biler i blindsonen når du bytter kjørefelt
 • Hvis bilen utilsiktet kommer ut av kjørefeltet, kan den aktive kjørefeltassistenten varsle deg og ved hjelp av ensidige bremseinngrep bringe bilen tilbake i kjørefeltet.

Head-up-display

Via head-up-displayet får føreren viktig informasjon, uten at han må flytte blikket bort fra det som skjer i trafikken. Displayet projiserer et ca. 21 x 7 cm stort virtuelt bilde opp i førerens synsfelt. Du får følelsen av at bildet svever over panseret omtrent to meter foran deg.

Trafikkskiltassistent

Systemet er i stand til å registrere og formidle fartsgrenser, innkjørings- og forbikjøringsforbud – samt opphevelsen av disse. Hvis føreren kjører mot kjøreretningen i en enveiskjørt gate, varsler det visuelt og akustisk, forutsatt at innkjøringsforbudet er skiltet.
Kan bare leveres i kombinasjon med COMAND Online.
Trafikkskiltassistenten og enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land. Optisk og akustisk varsling om brudd på skiltet innkjøringsforbud er i første omgang bare tilgjengelig i Tyskland.

PRE-SAFE® impuls side

PRE-SAFE® impuls side er en ny og enestående funksjon som kan gi passasjerene i forsetene en dytt i siden for å forberede dem på en sidekollisjon og redusere skaderisikoen.
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke Plus. 

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. I tillegg til reversible beltestrammere og andre tiltak, omfatter funksjonene nå også PRE-SAFE® Sound.
PRE-SAFE®-systemet i korte trekk:
 • Forebyggende passasjerbeskyttelsessystem som gjenkjenner kritiske kjøresituasjoner og som kan iverksette forebyggende tiltak for å redusere faren for at personene i bilen kommer til skade ved en ulykke
 • PRE-SAFE®-funksjonene omfatter for eksempel reversible beltestrammere og – avhengig av bilens utstyr – posisjonering av passasjersetet foran i en posisjon som er gunstigere ved en kollisjon. Nytt er blant annet PRE-SAFE® Sound som kan redusere virkningene støyen fra en ulykke kan ha på hørselen
 • Bruker sensorene fra andre systemer som ESP® eller BAS samt sensorene som registrerer området rundt bilen
 • De komplett reversible systemene kan settes tilbake i utgangsposisjon dersom ulykken unngås

Like romslig som alltid, mer fleksibel enn noen sinne.

Med sitt enorme bagasjerom har E-Klasse stasjonsvogn ikke bare plass til det meste. Intelligente stueløsninger, blant annet en bakseterygg som kan felles ned i forholdet 40/20/40, gir mye komfort og åpner for fleksible transportmuligheter i jobb og fritid.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.

E-Klasse All-Terrain.

Fremtidsrettet og innovativ
Spontane avstikkere i terrenget, på skogsveier, snø og sand – All-Terrain går gjerne egne veier, med full kontroll. Utseendet vitner om en som kommer seg frem over alt.

Robust fremtoning.

Offroad-orienterte designhøydepunkter er radiatorkledningen i SUV-stil, robuste påbyggsdeler og store lettmetallfelger.

Økt bakkeklaring og 4MATIC.

Der andre stasjonsvogner må gi tapt, kommer E-Klasse All-Terrain lett frem – ikke minst takket være kjøreprogrammet All-Terrain.

Mercedes-AMG.

E-Klasse stasjonsvogn, signert AMG.
AMG står for progressiv teknikk og intense kjøreopplevelser – kort sagt: Driving Performance. Løsninger hentet direkte fra motorsporten og det karakteristiske AMG-designet understreker den unike posisjonen.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern