Never stop improving.

Dynamikk er en holdning:

Aldri å hvile, men å bevise innovasjonskraft igjen og igjen.

DYNAMIC BODY CONTROL Adrenalin med et knappetrykk.

Det nye understellet DYNAMIC BODY CONTROL er perfekt tilpasset kjøreytelsene til en sportsbil. Med et knappetrykk kan du velge et sportslig oppsett eller nyte maksimal komfort.

En atlet i toppform.

Det er stilen som gjør store atleter strålende. AMG Line viser nye C-Klasse Coupé i toppform. Med nytt front- og hekkskjørt fremstår den mer gjennomtrent enn noensinne. Innovative MULTIBEAM LED frontlykter og nye lakkfarger, for eksempel den stilige graphite grey metallic, gjør den bare enda mer tiltrekkende.

Slik ser fremtiden ut.

Nye C-Klasse Coupé er like intuitiv og enkel å betjene som en smarttelefon. 
Mange betjeningselementer og instrumenter er helt nye: Det nye rattet med touch control-knapper, og på noen utstyrsvarianter heldigitale instrumenter og større display, med ny infotainment-generasjon, åpner for en helt individuell og moderne betjeningslogikk. Nå kan dessuten alle instrumenter animeres i stilene "Klassisk", "Sportslig" og "Progressiv", alt etter utstyrsvariant.

Den nye generasjonen Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Hurtig, nøyaktig, på vakt: avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive assistansesystemer gir historisk effektiv avlastning.

Igangkjøring etter stopp i kø, situasjonstilpasset bremseforsterkning ved fare for kollisjon, konstant avstand i inntil 210 km/t på motorvei: Allerede nå kan nye C-Klasse Coupé tilby dette. En mer pålitelig og årvåken makker på veien skal du lete lenge etter.

64 farger. Enestående atmosfære.

For enhver stemning og tid på døgnet. Annerledes for hver anledning og hver gang: Komfortbelysningen forvandler kupeen i nye C-Klasse Coupé til en fascinerende salong. 64 farger kan velges enkeltvis.
Komfortbelysningen fås separat eller som en del av ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr). Komfortlys med 64 farger, lydsystem og AIR BALANCE duftsystem kobles sammen og kan øke yteevnen og velværet med programmer som "Vitalitet" eller "Friskhet".

Nye C-Klasse Coupé står klar til å gi jernet.

Mange innovasjoner sørger for enda mer dynamikk.

Nye C-Klasse Coupé fremstår topptrimmet utvendig som innvendig.

I toppform når det gjelder. Nye C-Klasse Coupé er kommet og ser mer gjennomtrent ut enn noen gang.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier. I stressende situasjoner stiller din nye Mercedes-Benz C-Klasse Coupé virkelig opp for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Dynamikk på sportsbilnivå.

Det sørger high-end-teknologier for. Og et knappetrykk.

DYNAMIC BODY CONTROL understell

Ett understell – tre oppsett: Med DYNAMIC BODY CONTROL understell velger du selv om dempningen skal være sprekest mulig eller mer komfortabel. Alt etter veiforhold og personlig kjørestil. Det lave understellsnivået og sportsdirektestyringen byr på de beste forutsetninger for en utpreget dynamisk kjøremåte.

AIR BODY CONTROL

AIR BODY CONTROL har trinnløs dempningsregulering på hvert hjul som gir ekstra myke rulleegenskaper. Du kjører med overlegen komfort, beskytter ryggen mot unngåelige belastninger og kommer mer avslappet frem. Understellet tilpasser seg også etter forskjellige lastetilstander.

Automatgirkasse 9G-TRONIC

La bilen ordne med giringen selv: Girskiftene fra automatgirkassen 9G-TRONIC merker du knapt. Ni gir gir mulighet for å kjøre med lave turtall som senker både drivstofforbruk og støynivå.

4MATIC firehjulsdrift

Resolutt handler firehjulsdriften 4MATIC på kommando fra de effektsterke motorene. Systemet er alltid aktivt og forbedrer gripeevne og kjørestabilitet, særlig under vanskelige kjøreforhold. Et stort pluss for sikkerheten på våt vei, snø og is. Og en pålitelig basis for sportslig kjøring.

Slik ser fremtiden ut.

Via berøringer, tilsynelatende svevende informasjon og knivskarpe piksler.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades alle smarttelefoner med Qi-standard trådløst.

Smarttelefon-integrasjon

Med smarttelefon-integrasjon smelter mobiltelefon og mediesystem sammen via Apple® CarPlay® og Android Auto. Du har alltid tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Også apper fra tredjepartstilbydere som Spotify kan du bruke uten problemer.

Nye display

I det heldigitale instrumentdisplayet med stilene "Klassisk", "Progressiv" og "Sportslig" kan du velge hvilke opplysninger som er viktige for deg, og hvordan de skal vises. Det 12,3 tommer store displayet leverer et knivskarpt bilde som er lett å lese under alle lysforhold.
Det høyoppløselige mediedisplayet på 10,25 tommer forsterker inntrykket av kvalitet i kupeen. Den økte oppløsningen på 1920 x 720 piksler gir en suveren bildekvalitet med ultraskarp gjengivelse av alt infotainmentinnhold.

Head-up-display

Head-up-displayet forvandler frontruten til en digital førerplass. Slik har du alltid viktige opplysninger om trafikksituasjonen i synsfeltet, samtidig som du har full oppmerksomhet på veien foran deg. Kjør sportslig og fokusert.

COMAND Online

COMAND Online er perfekt integrert i førerplassen. Navigasjonssystemet ser og kjennes ut som Mercedes, og du kommer raskere frem med mindre stress. Med Live Traffic Information og Car-to-X-Communication kan du for eksempel unngå kø og oppdage mulige farekilder enda tidligere.

Mercedes-AMG

Omfattende tilpasninger i eksteriør, interiør og under panseret etterlater ingen tvil: Ytelser og dynamikk er skjerpet og gjør Mercedes-AMG C-Klasse Coupé enda mer attraktiv.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern