Never stop improving.

Dynamikk er en holdning:

Aldri å hvile, men å bevise innovasjonskraft igjen og igjen.

Sportslig eleganse i stor stil.

Nye C-Klasse stasjonsvogn signaliserer fremdriftsvilje: Fronten utstråler dynamikk og nåtidspreg. Støtfangerne har fått ny utforming, avhengig av utstyret skinner flotte kromelementer mens nye MULTIBEAM LED-frontlykter fascinerer. Den elegante taklinjen avtar mykt og man knapt ane hvor mye plass og variasjonsmuligheter som skjuler seg under den.

Ny digital førerplass.

Nye C-Klasse stasjonsvogn betjener du like intuitivt og enkelt som en smarttelefon. Det heldigitale kombiinstrumentet gir mulighet for en helt ny visualisering av kjøredata. Du kan velge mellom tre forseggjort animerte stiler for å få en personlig kjøreopplevelse.
I kombinasjon med det nye 10,25 tommer store høyoppløselige displayet til multimediesystemet, de nye touch control-knappene på rattet og stemmestyringen LINGUATRONIC er det ensbetydende med maksimal betjeningskomfort.

Den nye generasjonen Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Hurtig, nøyaktig, på vakt: avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive assistansesystemer gir historisk effektiv avlastning. Det være seg igangkjøring i kø, situasjonstilpasset bremsekraftforsterkning når det er registrert fare for kollisjon eller avstandsholding på motorvei i opp til 210 km/t: Dette kan nye C-Klasse hjelpe deg med allerede i dag. En mer pålitelig og årvåken makker på veien skal du lete lenge etter.

Energipåfyll med ENERGIZING komfortstyring.

Det er ikke bare kraften som gjør at nye C-Klasse stasjonsvogn begeistrer. Den kan også fremme førerens velvære: med ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr). Lys, lyder og dufter kan kombineres med knappetrykk for få personene i bilen til å slappe av eller for å kvikke dem opp. Komfortbelysning med inntil 64 farger er inkludert og får kupeen til å fremstå i sitt beste lys.

Lar deg tenke stort: bagasjerommet.

Omfangsrike gjenstander finner seg nesten like godt til rette i bagasjerommet til nye C-Klasse stasjonsvogn som passasjerene på sine plasser. Bagasjerommet har et volum på maksimalt 490 liter, med nedfelt baksetebenk hele 1510 liter. En komfortfunksjon som du aldri mer vil unnvære: EASY-PACK bakluke (tilleggsutstyr) kan åpnes og lukkes elektrisk.

Klar, ferdig, gå.

Mange innovasjoner sørger for enda mer dynamikk.

Sanselig og klart som alltid. Dynamisk og progressivt som aldri før.

Designen til nye C-Klasse stasjonsvogn.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier. Din Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn gir deg merkbar avlastning nettopp i stressende situasjoner. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Kjøredynamikk.

High-end-teknologier sørger for fremragende komfort og dynamikk som begeistrer. Og et knappetrykk.

DYNAMIC BODY CONTROL

Ett understell – tre oppsett: Med DYNAMIC BODY CONTROL understell velger du selv om dempningen skal være sprekest mulig eller mer komfortabel. Alt etter veiforhold og personlig kjørestil. Det lave understellsnivået og sportsdirektestyringen byr på de beste forutsetninger for en utpreget dynamisk kjøremåte.

AIR BODY CONTROL.

AIR BODY CONTROL har trinnløs dempningsregulering på hvert hjul som gir ekstra myke rulleegenskaper. Du kjører med overlegen komfort, beskytter ryggen mot unngåelige belastninger og kommer mer avslappet frem. Understellet tilpasser seg også etter forskjellige lastetilstander.

9G-TRONIC automatgirkasse.

La bilen ordne med giringen selv: Girskiftene fra automatgirkassen 9G-TRONIC merker du knapt. Ni gir gir mulighet for å kjøre med lave turtall som senker både drivstofforbruk og støynivå.

4MATIC firehjulsdrift.

Resolutt handler firehjulsdriften 4MATIC på kommando fra de effektsterke motorene. Systemet er alltid aktivt og forbedrer gripeevne og kjørestabilitet, særlig under vanskelige kjøreforhold. Et stort pluss for sikkerheten på våt vei, snø og is. Og en pålitelig basis for sportslig kjøring.

Konnektivitet.

Via berøringer, tilsynelatende svevende informasjon og knivskarpe piksler.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades alle smarttelefoner med Qi-standard trådløst.

Smarttelefon-integrasjon.

Med smarttelefon-integrasjon smelter mobiltelefon og mediesystem sammen via Apple® CarPlay® og Android Auto. Dermed har du alltid tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Også apper fra tredjepartstilbydere som Spotify kan du bruke uten problemer.

Nye displayer.

I det heldigitale instrumentdisplayet med stilene "Klassisk", "Progressiv" og "Sportslig" kan du velge hvilke opplysninger som er viktige for deg, og hvordan de skal vises. Det 12,3 tommer store displayet leverer et knivskarpt bilde som er lett å lese under alle lysforhold.
Det høyoppløselige mediedisplayet på 10,25 tommer forsterker inntrykket av kvalitet i kupeen. Den økte oppløsningen på 1920 x 720 piksler gir en suveren bildekvalitet med ultraskarp gjengivelse av alt infotainmentinnhold.

Head-up-display.

Head-up-displayet forvandler frontruten til en digital førerplass. Slik har du alltid viktige opplysninger om trafikksituasjonen i synsfeltet, samtidig som du har full oppmerksomhet på veien foran deg. Kjør sportslig og fokusert.

COMAND Online.

Du kommer raskere og mer avslappet til målet med COMAND Online, premiumnavigasjonssystemet som er perfekt integrert i førerplassen og med er typisk Mercedes både å se og ta på. Takket være Live Traffic-trafikkinformasjon og Car-to-X-kommunikasjon kan du for eksempel enkelt kjøre utenom køer og oppdage mulige farer enda tidligere.

Dynamikk som synes.

Omfattende tilpasninger i eksteriør, interiør og under panseret etterlater ingen tvil: Ytelser og dynamikk er skjerpet og gjør Mercedes-AMG C-Klasse stasjonsvogn enda mer attraktiv.
Meld interesse:


Tilbake til Mercedes-BenzKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern