Den nye Peugeot 3008 SUV er en kraftfull SUV med særpreg.

Den har en karakteristisk, stram design og er både robust og elegant. Når du setter deg inn i nye Peugeot 3008 SUV, vekkes alle sanser, og du tar skrittet over i en høyteknologisk verden.

Den nye Peugeot 3008 SUV er en perfekt bil for bykjøring, men er også velegnet for kjøring litt utenfor allfarvei med funksjonen Advanced Grip Controli. Du kan velge den kjøremodusen som er best egnet til underlaget, enten det er snø, gjørme eller sand, med et hjul på midtkonsollen. I de bratteste nedoverbakkene regulerer den innovative nedoverbakkeassistenten automatisk bilens hastighet etter hellingen, slik at du kan kjøre gradvis og jevnt nedover uten å bruke gasspedalen eller bremsen.

Skal man utforske verden, bør man også ta i bruk all tilgjengelig teknologi for å skåne miljøet.
Med den nye EMP2-plattformen kombinert med kraftige PureTech- og BlueHDi-motorer og EAT6-automatgirkasse er den nye Peugeot 3008 en av de mest drivstofføkonomiske SUV-ene i sin klasse.

Michelin har utviklet et smalt Primacy 3-dekk til den nye Peugeot 3008. I kombinasjon med 19-tommers felger tar de seg ikke bare godt ut, de gir også svært høy energieffektivitet, og dermed lavere drivstofforbruk og lavere utslipp.

 

Les mer om nye Peugeot 3008

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies